Nordre Aker Budstikke

Kjelsås og Skeid videre i cupen

Både Skeid og Kjelsås er klare for andre NM-runde, etter seire 18. april. Her er begge lag representert i serieåpningen på Grefsen stadion 14. april. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Mens cupeventyret for Lyn og Korsvoll er over for i år.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2018 kl 09:10

NORDRE AKER: Det var kun Korsvoll i 3. divisjon, av Nordre Aker-lagene, som spilte hjemmekamp i den første runden i NM. Hjemmelaget tapte 0-1 mot Lørenskog.

Lyn Fotball, i samme divisjon, dro til Lystlunden Stadion, og tapte borte 1-3 mot Ørn Horten.

Dermed er cup-eventyret over for i år.

2. divisjonslagene videre

Skeid spilte borte mot Lommedalen, og vant 2-0 over vertene.

– Scorer et mål i hver omgang, på omgangenes siste spark på ballen. Klasseforskjell på lagene som forventet, men brenner virkelig en haug med målsjanser. Åtte forandringer i førsteelleveren fra kampen mot Kjelsås. Blir spennende å se hvem som starter mot Nardo på lørdag, kommenterer Jonny Olsen, leder i Skeidoksene, supporterne til Skeid.


HER KAN DU LESE MER OM KAMPEN PÅ KLUBBENS HJEMMESIDE.

Kjelsås spilte også borte, mot Eidsvold TF, og vant 3-1.

– A-laget vant komfortabelt 3-1 borte mot Eidsvold Turn i kveldens cupkamp. Vi hadde stort sett full kontroll mot et hjemmelag som til daglig spiller på nivået under, står det blant annet på Kjelsås Fotballs egen hjemmeside, og hvor du kan lese mer om kampen.

Dermed går både Skeid og Kjelsås videre til 2. runde, som spilles 1. mai.

LES OGSÅ:


Kjelsås tok i mot Skeid i sesongåpningen. Det endte målløst

Lyn med trygg seier i serieåpningen, Korsvoll gikk på surt tap

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...