Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås på vinnersporet etter borteseier

Kjelsås spilte borte mot Tromsdalen 3. mai. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: ALEXANDER REIN/ARKIVFOTO

Tromsdalen startet sterkest, men Kjelsås våknet på bortebane i andreomgang. Laget klatrer til en foreløpig andreplass på tabellen etter tredje serierunde søndag 3. mai.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2015 kl 18:40

TROMSDALEN: Da Kjelsås tok i mot Mjølner fra Narvik i andre runde, satte hjemmelaget inn tre mål før det var spilt 20 minutter. Kampen endte 6-0 og Kjelsås fikk sin første trepoenger denne sesongen.

LES OGSÅ: Kjelsås punkterte kampen etter 19 minutter

Søndag var det Kjelsås som måtte reise nordover, til bortemøte mot Tromsdalen i Trosmø. Da satt scoringene atskillig lenger inne.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

0-0 til pause

Hjemmelaget hadde et par sjanser i første omgang, og Kjelsås kom til avslutning, uten at det var allverden. Dermed sto det 0-0 på måltavla da lagene gikk til pause.

I andreomgang skrudde Kjelsås opp tempoet. Martin Fasting fikk inn et farlig skudd mot mål ti minutter ut i andreomgang, som Tromsdalen-keeper Eirik Sørensen måtte slå ut til corner. Like etter var Kjelsås frampå igjen, men avslutningen var ikke god nok.

Sju minutter senere fikk Tromsdalen kampens tredje store målsjanse, uten at det heller ble mer enn med forsøket.

LES OGSÅ: Vi samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell før sesongstart. Se hvordan det gikk her!

Det løsnet for Kjelsås

Etter 65 minutter løsnet det imidlertid for Kjelsås, som kunne juble da Simen Stamsø Møller fikk ballen i mål.

– Ballen fikk en rar retning og plutselig var den i mål, noterte kampkommentatoren til iTromsø.

Stian Kommandantvold Pettersen kom til en farlig avslutning minuttet etter, men TUIL-keeperen var på ballen og hindret scoring. Kjelsås fortsatte å presse i andreomgang, men det ble med forsøkene. Når heller ikke Tromsdalen greide å produsere mer enn sjanser, ble det 0-1 og Kjelsås-seier.

Da gjorde det lite at Stamsø Møller, av ukjent årsak pådro seg et gult kort like før slutt, etter at han hadde blitt tatt av banen.

Kjelsås til andreplass

Kjelsås kan dermed notere seg seks poeng etter tre kamper, og klatrer til andreplass på tabellen, delt med nettopp dagens motstander Tromsdalen. (Grorud har også seks poeng, men én kamp mindre spilt. Stabæk2 med fire poeng er også én kamp bak Kjelsås. Finnsnes har med sine tre poeng før kveldens kamp mot Ullern også mulighet til å ta igjen Kjelsås).

For de to andre 2. divisjonslagene i Nordre Aker har sesongstarten vært tyngre.

Skeid og Lyn møttes til sesongens første lokalderby i Nordre Aker, da Skeid tok i mot Lyn på Nordre Åsen. Kampen endte målløst, men Skeid var det sterkeste laget av de to. På tribunen var det imidlertid Bastionen som bet best fra seg.

Skeid har med det to poeng og ligger på 12. plass på tabellen, én plass foran Lyn som tok sitt første poeng med uavgjort mot Skeid i 1. mai-kampen.

Søndag spilte Lyns damelag i 1. divisjon uavgjort mot Åsane i Bergen. Lyn damer utlignet til 1-1 ved et frispark av Maren Hagfors Thoresen, og tok med det sitt første poeng på tre kamper denne sesongen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...