Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås slapp inn 54 mål!

TØFT: Amalie Sydtveit satte inn to av Kjelsas 17 scoringer i kampen. Foto: Alice Marie Johansen

- Jeg måtte bare lukke øynene for den resultattavla, sier keeperen etter håndballkampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2013 kl 10:01

KJELSÅS: 3.-divisjonslaget Kjelsås tok seg til tredje runde av NM, hvor de onsdag kveld møtte Glassverket, et av topplagene i norsk eliteserie. Det møtet kunne ha gått bedre for Kjelsås, som forøvrig er nyopprykket fra 4.-divisjon.

Kampen endte til slutt 17-54 til Glassverket.

- Man kan jo si at vi fikk en liten leksjon i håndball, sier keeper Inga Bakke Stensen og ler.

Straffet over hele linja

I første omgang satte Kjelsås inn 11 mål, mot Glassverkets 26.

- Jeg syns vi gjør en bra første omgang hvor vi får scoret litt mål, sier Kjelsås-trener Anders Pettersen.

De første fire minuttene etter hvilen klarte Kjelsås å score to mål, men så var det fullstendig kollektiv kollaps i alle rekker hos hjemmelaget.

- Vi blir løpt i senk, og etterhvert som vi blir mer slitne blir det verre og verre, sier trener Pettersen og trekker på smilebåndet.

Flere kamper fra cuprunden: 

Duda scoret 14 for Oppsal

Maja scoret 11 for Njård

Lukket øynene

- Vi prøvde bare å le og ha det gøy. Til slutt måtte jeg bare lukke øynene for den tavla, sier keeper Stensen.

Kjelsås seks stakkars mål i andre omgang ble ikke jublet høyt for.

- Vi ville jo juble, men om vi i det hele tatt tok oss tid til å feire ble vi løpt opp og hardt straffet på en kontring, ler keeperen.

Spesielt Glassverkets Mina Gustavsen hadde en god dag på jobben. Hun satte inn 12 scoringen alene, mens landslagsspiller Veronica Kristiansen også fikk markert seg på banen.

Les også: Korsvoll IL + Kjelsås IL = sant!

Realistisk

- Det er jo gøy for jentene å møte et så godt lag. Jeg syns det er bedre at vi skal bli slått ut av et topplag som Glassverket, enn at vi skulle ha møtt et 1.-divisjonslag som uansett hadde slått oss ut, sier trener Pettersen.

For Kjelsås gikk inn i NM-kampen med en god dose realisme.

- Vi hadde jo ikke forventet å vinne, sier keeper Stensen.

Seriespillet kunne også ha gått bedre for Kjelsås, som har tapt sine tre første kamper i 3. divisjon, og sluppet inn over 100 mål.

- Vi har møtt flere av topplagene i vår divisjon til nå. Målet i år er å holde seg i 3. divisjon, sier trener Pettersen beskjedent.

Les også: Gulljentene fra Kjelsås

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...