Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Peter Wessel Cup 2016:

Kjelsåsgutta helt til finalen

Kjelsås håndballgutter 2000 kan være stolte av flott innsats i årets Petter Wessel Cup. bakerst fra v.: Ulrikk Olsen, Bendik Schei, Mads Falck Rekstad (også tatt ut på All Star Team - turneringens beste spillere), Erlend Hovdehaugen, Tobias G. Mjaaland, Olav Indrebø Gjønnæs, Gabriel Bøhn, Karsten Friis. Foran fra v. Ludvig Larsen, Fabian Hauge Sandvik, Oskar Høgli Lie (også tatt ut på All Star Team - turneringens beste spillere), og Fabian Steen.
Trenere: Magne Løksa, Tom-Robert Øvstetun og Mads Kjønstad. Foto: JØRN LIE

– Imponerende, og med både forsvars- og angrepsspill som brakte de aller fleste til fortvilelse, ifølge Bernhard A. Steen om Kjelsås Gutter-2000 innsats i Peter Wessel Cup.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2016 kl 12:22

KJELSÅS/LARVIK: Etter å ha ligget under 6-9 for Nærbø i Petter Wessel Cup til pause, så måtte Kjelsåsgutta starte opphentingen i andre omgang.

Nærbø holdt stadig unna, men Kjelsås kjempet tappert og nærmet seg. Blant annet med flere gode redninger av målvakt Oskar H. Lie. Men ikke minst var også Nærbøs keeper veldig god.

Det ble også flere stang ut for Kjelsås, og Nærbø klarte å holde oslolaget unna med få mål gjennom andreomgangen.

En kamp som også ble streamet. Finalen endte til slutt 16-12 til Nærbø.

– Strålende turnering

– Etter en strålende turnering, klarte dessverre Kjelsås G2000 ikke å gå til topps i årets Petter Wesselcup. Men et sølv i dette uoffisielle norgesmesterskapet, etter å ha tapt knepent mot Nærbø i finalen er absolutt imponerende, oppsummerer Bernhard A. Steen i håndballgruppa.

Han fortsetter.

– Det er bare to år siden den samme gjengen klarte å vinne hele cupen, også den gangen møtte de nettopp Nærbø fra Rogaland i finalen.

Steen forteller om strålende spill gjennom hele cupen.

LES OGSÅ: Dette blir du lykkelig av, og dette angrer du på at du ikke gjorde

Finalen

– Frem til det buttet litt mot i finalen. I kvartfinalen var det erkerivalen Ski som fikk føle på kroppen hvordan det var å møte et topp motivert lag fra Nordre Aker, mens det i semifinalen var Glassverket som fikk unngjelde, forteller Steen videre.

Kjelsås’ 12 spillere stod ifølge Steen og gruppa frem som et strålende lag gjennom hele turneringen.

00-årgangen i Kjelsås

– Med både forsvars- og angrepsspill som brakte de aller fleste til fortvilelse. Akkurat 2000-årgangen til Kjelsås har klart noe veldig få opplever, nemlig at både jentene og guttene tidligere har klart å vinne denne cupen hvor alle de beste lagene fra hele landet møtes én gang i året.

Kjelsås jenter-00 røk ut i 16-delsfinalen. Mens Kjelsås jenter 18 år røk ut i kvartfinalen - alle resultater her.

Peter Wessel Cupen er Norges største håndballturnering som arrangeres hvert år i Larvik, og ble første gang arrangert som Cort Adeler Cupen i 1963.

BLI MED Å FØLGE DISSE JENTENE MOT EM

Peter Wessel Cupen tar hvert år imot de beste lagene i aldersgruppen 12 til 18 år, som konkurrerer i Larvik fra januar til april. Turneringen arrangeres over tre perioder og klasser: G/J12-13, G/J14-15 og G/J16-18.

Cupen blir betraktet som uoffisielt norgesmesterskap for aldersbestemte lag. En rekke av de beste håndballspillerne har medvirket i cupen flere ganger, alt ifølge wikipedia.no.

Arrangør er Larvik Turns håndballgruppe.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...