Nordre Aker Budstikke

Kjelsåsgutta imponerte

Bak fra venstre: Michael Mosfjell, Morten Homlgren, Mats Norheim Engebretsen, Filip Lea, Ferdinand Steen, Linus Kvernberg og Daniel Padin. Foran fra venstre, David Isaksen, Tinius Austin, William Sonerud, Amandus Holm og Edward Eng Bruer Foto: PRIVAT

– Alle de beste lagene prioriterer Petter Wessel Cup, forteller trener Lars Sonerud. Da er det imponerende å spille seg helt til finalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2019 kl 07:03

KJELSÅS: I helgen var det Petter Wessel Cup i Larvik. Det fortelles om en meget spennende finale i gutter 13 år, hvor Kjelsås spilte mot Jardar. Det endte med ettmålstap for Kjelsås-gutta. Men sølv i en cup hvor de beste lagene stiller, er ikke noe nederlag:

– Alle de beste lagene prioriterer Petter Wessel Cup. Man kan rett og slett ikke regne med å treffe svake lag i løpet av de to meget intense dagene. Med tre kamper lørdag, og fire kamper med få timers mellomrom på søndagen, var dette svært krevende for guttene våre, sier trener Lars Sonerud.

Trener Sverre Holm fortsetter:

– I gruppespillet lørdag vant vi alle kampene med solide sifre. Vi møtte flere lag med fysisk større spillere, men takket være fart og variasjon endte vi opp med å skåre flest og slippe inn færrest mål i gruppen vår. Gutta hadde det veldig moro på banen, og absolutt alle på laget skåret flere ganger i løpet av helgen. Og alle bidro med imponerende forsvarsspill, i tillegg til at vi hadde to utmerkede målvakter, legger Holm til.

Tett søndagsprogram

På søndag måtte laget spille tre vinn-eller-forsvinn-kamper på under tre timer. I semifinalen vant laget med hele 20 mål mot Elverum, men etter denne kampen fortelles det om mange såre bein og slitne kropper som måtte behandles før finalen klokken 18.00.


– Ikke uventet var det Jardar som møtte oss i finalen. De har et solid lag, som i likhet med oss vant mange kamper med solide sifre. Gjennom en meget, meget tett, tv-sent finale, klarte vi aldri å komme helt i gang med spillet vårt. Vi så rett og slett at gutta var litt utladet og grepet av stundens alvor. Likevel holdt vi altså nesten helt inn, og tapte med bare ett mål. Det var viktig for oss å komme blant de fire beste i denne cupen, fortsetter trenerne.

– Da var vi automatisk kvalifisert til Norden Cup – hvor bare fire norske lag får være med, i romjulen. For gutta er dette også en helt fantastisk opplevelse å være med på. At vi klarte å komme til finalen og ta sølv, er en fantastisk bragd for en gjeng med kompiser fra Kjelsås.

Det ble forøvrig plass til to Kjelsås-spillere på årets all star lag, målvakt Tinius Austin og venstreback Daniel Padin. Daniel ble også MVP, den beste spilleren i årets finale.

LES OGSÅ: Harald fra Disen får skryt i USA

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...