Nordre Aker Budstikke

Kjelsåsjentene herjer

05-jentene herjer - her begge lagene fra Kjelsås. Foto: PRIVAT

De herjer så mye at de møter seg selv i finalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2017 kl 08:45

SANDEFJORD: Det har kanskje vært litt stillere enn ellers på Kjelsås denne helgen? Det kan være fordi mange små og litt større håndballentusiaster har vært med i Fjordcup i Sandefjord i helgen. Et arrangement som er både innendørs, men også utendørs.

Også beachcup

Fredag og lørdag var det også beachcup. For de lagene som hadde lyst til å delta på det, i tillegg til den vanlige innendørs håndballcupen.

05-jentene fra Kjelsås gjorde det også bra der. Begge de to påmeldte lagene. Og møtte hverandre i finalen.

LES OGSÅ: Bilverkstedet «kastes ut» etter 70 år

Møtes i finalen

I selve Fjordcupen så var det nesten 30 lag med i 05-jentegruppa, og der var også jentene så gode, at de møtte hverandre i finalen - igjen.


– Vi er ett lag, men det er lov å være skuffet når man taper. Å møte de andre i finalen er ikke gøy, ei heller at det må være en vinner, men de takler det fint, forteller en av trenerne til 05-jentene, Monica Raaen-Iversen.

– Vi hadde prat om det før kampen og var enige om at alle var vinnere uansett og at vi tok felles bilde, og alle fikk medalje og T-skjorte, legger hun til.

Hvilket lag som vant? Begge selvsagt.

LES OGSÅ: Her åpnet Norges flotteste sandvolleyball-anlegg - i Bydel Nordre Aker

Kjelsås gutter 2005 har vunnet sin tredje cup på rad, med Fjordcup. Foto: PRIVAT

Gutta vant også

Det var som nevnt mange kjelsåslag i ilden i Sandefjord i helgen. 05-gutta fra Kjelsås, som i våres har vunnet både Kolbotn Cup og Bonaquacup, vant også Fjordcup nå i helgen.

Også beachcup i Sandefjord i helgen, 04-jentene fra Kjelsås tapte finalen, men vant sølvet. Foto: PRIVAT

Her kan du lese mer om Fjordcup 2017, hvilke lag som var med og resultater.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...