Nordre Aker Budstikke

Kjelsåsmann ble sparket og ranet, politiet bekrefter ny «ranstrend»

Vær obs på fremgangsmåten til ransmenn. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Han ble først tilsnakket av en person, som forsvant, for så å komme tilbake og stjele den dyre klokken fra Kjelsåsmannen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 16:22

OSLO: Tidligere i uken fortalte Nordre Aker Budstikke om en mann fra Kjelsås, som ble utsatt for ran natt til sist søndag. Mannen i slutten av 40-årene var på vei hjem fra en hyggelig aften ute på byen.

Vil advare

– Klokken var godt over midnatt, og jeg var på vei hjem. Men jeg tenkte at jeg skulle finne et sted å kjøpe en pølse først. Det gjorde jeg ved Holbergs plass, så gikk jeg til Pilestredet for å finne meg en taxi. På veien kommer en mann bort til meg, og spør på engelsk om jeg vil kjøpe narkotika. Jeg svarer nei takk, fortalte Kjelsås-mannen, som ønsker å være anonym.

Vedkommende forsvinner, og Kjelsås-mannen står igjen i Pilestredet på jakt etter taxi.

– Det kan ikke ha gått mer enn et par minutter, så merker jeg at det kommer noen opp bak meg. Jeg blir sparket i skinnleggen, hardt, fem-seks ganger. Jeg kjenner igjen narkotikaselgeren. Alt skjedde veldig fort, det er noen både bak meg og på siden. Jeg får naturlig nok veldig vondt i benet, og bøyer meg ned mot der det er sparket. Samtidig merker jeg at noen holder meg i armen. Jeg reiser jeg meg opp, de som var ved meg forsvinner. Så merker jeg at klokken min er revet av meg, fortalte han også.

Dette var en dyr klokke, med kjent merke.


Kjelsåsmannen fortalte historien til lokalavisa, for å advare andre mot ransmennenes fremgangsmåte.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA MANDAG

Bekrefter ny «ranstrend»:

Saken ble anmeldt, og nå svarer politiet på lokalavisas spørsmål, om nettopp denne fremgangsmåten er en ny «trend» for ranerne. Først gå bort og sondere om det er noe å stjele, forsvinne, for så å komme tilbake, avlede og rane:

– Vi har sjekket rundt hos de ulike enhetene hos oss, og vi har hatt flere saker den siste tiden med lignende modus. Men per nå har vi ikke noe tall på saker, sier Unni T. Grøndal, pressesjef ved Oslo politidistrikt til Nordre Aker Budstikke, torsdag.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...