Nordre Aker Budstikke

Kjenner du en som er mellom 11 og 16 år, og som liker å danse?

Dans! Foto: UTLÅNT

Da bør du fortelle dem om TILT Nordre Aker, et gratis dansetilbud i høst.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: – Onsdag 18. oktober starter danseverksteder på Trikkehallen, og du kan bli med! sier Liv Husby, enhetsleder for kultur i Bydel Nordre Aker.

Det er helt gratis å være med, og verkstedene går over seks uker. Du trenger ingen forkunnskaper

– Vi lover at dette blir gøy! sier Husby.

Tilbudet er en del av TILT, et danseprosjekt som går over tre år (2015- 2017), støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

– Det er ikke en del av Trikkehallens filmfestival for unge filmskapere som tilfeldigvis bærer samme navn. Målet med TILT dans er å få store deler av Østlandet til å danse og det har nå foregått i snart tre årm sier Husby.


Det er Panta Rei Danseteater, med blant annet Anne Ekenes fra bydel Nordre Aker som kunstnerisk leder, som organiserer prosjektet og nå har turen altså kommet til nettopp Nordre Aker.

– TILT er et inkluderende prosjekt og skal både engasjere og skape danseglede. Gjennom det prosjektet ønsker Panta Rei Danseteater å åpne forståelse for hva dans er, og at dans er for alle! sier Husby.

Verkstedene går seks onsdager fra 18. oktober tom 15. november. Tilbudet til 11-13-åringene er kl. 15.00-16.30, mens det for 13-16-åringene er kl. 16.30-18.00 som gjelder.

Påmelding og spørsmål rettes trikkehallen@trikkehallen.no, eller på sms til 47610606.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...