Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjører opp løyper i det nye langrennsanlegget

Løypemanskinene er i gang! Foreløpig er det kjørt opp tre kilometer med løyper i det nye langrennsanlegget på Linderudkollen. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Konkurranseløypene i nye Linderudkollen skianlegg blir kjørt opp første søndagen i det nye året.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2016 kl 16:18

LINDERUDKOLLEN: Tidlig søndag la Nordre Aker Budstikke ut sak om hvor det nå er kjørt opp løyper i regi av Sørbråten og Kjelsås IL.

Løyper på Linderudkollen

I tillegg kjøres nå de aller første løypene opp i nye Linderudkollen Skianlegg.

– Det er pakket snø i midtsonen av løypene rundt stadion og ned mot Kringla. Allerede er det mange ute på ski, men vi anbefaler for grusskiforhold, sa Jon Solsrud i Kjelsås Langrenn, til Nordre Aker Budstikke i halv tre-tiden søndag ettermiddag.

LES OGSÅ: Hørt om Låkeberget Kafé? Drevet av Plomma - en stor og sterk mann, og glad i en dram

Starter snøproduksjon

Det er pakket snø i cirka 3 kilometer av de nye løypene på Linderudkollen. I tillegg har Kjelsås Langrenn kjørt løyper på Langsettløkka og opp mot Sinober og Movann.

I følge Solsrud er det bra forhold enn så lenge, men det blir fort slitt i bakkene. Idrettslaget håper de vil være i gang med snøproduksjon i tillegg fra mandag eller tirsdag.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...