Nordre Aker Budstikke

Kjørte forbi politiet på Ring 3, godt over fartsgrensen

Bilisten så kanskje ikke hvem som ble forbikjørt, på Ring 3, 1. juledag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.12.2018 kl 16:19

GAUSTAD: 1. juledag like før klokken 15.00 melder politiet følgende:

TA JULEQUIZEN! Vinn kinobilletter og middag

Operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo politidistrikt forteller til Nordre Aker Budstikke.

– Vi ønsker ikke å kommentere hvor fort personen kjørte, men det var såpass høy hastighet at førerkortet ble beslaglagt. Det er 60 km/t på Ring 3, vestgående, der bilisten ble stoppet. Bilisten kjørte forbi en av våre patruljebiler, forteller Jøkling.


Kjører du i 86 km/t eller fortere, i 60-sone, så mister du førerkortet.

Mistet førerkortet på vei østover også

Samtidig, patruljebilen på vei vestover, var egentlig på vei for å bistå en annen politipatrulje, som hadde stoppet en bilist på Ring 3 østover, og som også fikk beslaglagt førerkortet på grunn av for høy hastighet.

– Førstnevnte, på vei vestover, fikk også bilen avskiltet, bilen er nå parkert på eiers hjemmeadresse, legger Jøkling til.

Politiet twitrer også videre, klokken 15.03:

– Denne patruljebilen var på vei for å bistå med et annet forhold på Ring 3, hvor en annen politipatrulje også hadde stoppet en bilist som hadde kjørt så fort at førerkortet ble beslaglagt. Vi oppretter sak.


LES OGSÅ: Langs skoleveien: Målt til 71 km/t i 40-sone

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...