Nordre Aker Budstikke

Kjørte gjennom vegg i parkeringshus – sjåfør omkom

En skikkelig smell i murveggen i parkeringshuset, mandag ettermiddag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Politiet bekrefter at sjåføren av bilen som kjørte gjennom en vegg i parkeringshuset i Nydalen mandag er død.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2018 kl 17:31

NYDALEN: Mandag klokken 14.44 meldte politiet om at en bilist hadde kjørt rett inn i murveggen i parkeringshuset i Nydalen. En person skulle ifølge politiet sitte fastklemt.

Like før klokken 15.30 bekrefter politiet at føreren av bilen er erklært død.

– Vi har startet etterforsking på stedet. Fortsatt uavklart hendelseforløp bortsett fra at bilen har kjørt inn i en murvegg, skriver politiet på Twitter.

Det skal ikke ha vært flere personer i bilen.

Bilen har tilsynelatende kjørt gjennom murveggen.

Stort hull

Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet forteller om stor utrykning med alle nødetatene, og at det har vært en stor smell. Det skal faktisk være laget hull i murveggen etter smellen.

– Slik det ser ut på stedet, har bilen kjørt gjennom veggen. Det er et stort hull i veggen, og biter av den ligger strødd inne i parkeringshuset, melder lokalavisas reporter.

– Det må ha vært en del krefter i sving, det er store materielle skadet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG.

Et vitne som var på stedet bekrefter overfor Nordre Aker Budstikke at bilen kom i stor fart, før den traff veggen. Han forteller at 3-4 personer som befant seg i parkeringshuset fikk brutt opp døra og startet livredning, før nødetatene ankom stedet.


Nødetatene er mannsterkt tilstede.

Parkeringshuset er sperret av.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...