Nordre Aker Budstikke

Klare for kvartfinale i NM

Koll Volleys damelag klare for kvartfinale og neste serierunde på Vestlandet. Foto: Nigel Boyce

Både dame- og herrelaget til Koll Volley er klare for kvartfinaler i NM. Neste serierunde går på Vestlandet, der blant annet herrene skal spille mot en av verdens beste sandvolleyballspillere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2019 kl 07:47

KRINGSJÅ: Begge Koll Volleys lag gikk i helgen videre til kvartfinalene i NM etter to solide kamper. Damene slo OSI 3-0 på bortebane i Domus Athletica i sin 1/8 finale, mens herrene slo Spirit Lørenskog på deres hjemmebane i Skårerhallen med samme resultat.

Jakten på kongepokalen er i gang

I jakten på en plass i cupfinalen spiller Koll sine damer kvartfinale på bortebane mot TIF Viking fra Bergen. For herrene blir det hjemmekamp mot Askim VBK i Kringsjåhallen. Kampene spilles 9 og 10 november.

Herrelaget til Koll Volleyball. Foto: Nigel Boyce

Ny serierunde i Mizunoligaen

Koll sitt herrelag tar turen til Førde førstkommende lørdag, for en av de tøffeste bortekampene i Mizunoligaen. Førde har forsterket laget med Anders Mol, verdens beste sandvolleyballspiller, som sammen med Christian Sørum er et av Norges største gullhåp under OL i Tokyo om et år. Med sin fysikk vil han sammen med Mathias Berntsen, som er del av Norges nest beste lag i samme idrett, være en tøff utfordring for Koll-herrene.

Rogaland

Det nykomponerte og talentfulle damelaget til Koll har startet Mizunoligaen med et tap og en seier, og tar i helgen turen til Rogaland for kamper mot Randaberg IL og ToppVolley Norge. Med en fin blanding av unge og rutinerte spillere, har Koll-damene en spennende sesong i vente.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...