Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Snart Norway Cup:

Klare for tredje cupen på tredje uka

Lyngutta i aksjon i Gothia Cup 2016. Foto: @lyngutter 2002 (Insta)

Ikke alle ligger på en strand i ferien. Lyn Fotballs 02-gutter skal om ikke lenge sparke igang tredje cupen på like mange uker. Og kanskje den største av dem alle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2016 kl 20:10

KRINGSJÅ: Lyn Gutter 2002 har en rimelig hektisk oppvarming til Norway Cup, som blir tredje turneringen på tre uker.

Gothia

– Gothia Cup ga bronse etter ni kamper på fem dager. Laget var igjennom tre straffesparkkonkurranser på veien dit, blant annet i kvartfinalen mot brasilianske Colegio Saint Clair, forteller trenger Tresor Egholm, som har tatt seg tid til også å lede 02-gutta fra Lyn i sommerens turneringer sammen med Erlend Sandøy.

Til daglig er Egholm trener for A-laget til Lyn i tredjedivisjon, sammen med Mikkis Aaserud.

Aaserud er også med i sommerens trenerteam for G-02.

LES OGSÅ: Hvorfor bryr vi oss ikke mer om hvordan de gamle har det?

Egholm forteller at Lyn møtte lag fra Tyskland, Sør-Afrika, Georgia, Sverige, Island, Norge og Jordan i Gothia Cup.

– Jordan Knights FA ble for sterke i semifinalen, men bare så vidt. Lyn presset enormt på for utlikning, men måtte se seg slått 1-2.

I Gothia er det lov å ha med to overårige. Lyn hadde ingen, men derimot fire gutter født i 2003 og 2004.

Snart avspark Norway Cup for Lyns 02-gutter - her fra Gothia Cup - som endte med en flott bronse til gutta fra Kringsjå. Foto: @lyngutter 2002 (Insta)

Audi KB Cup

I skrivende stund er laget i invitasjonsturneringen Audi KB Cup i København sammen med de sterkeste lagene i Skandinavia.

LES OGSÅ: Det hete boligmarkedet : – Det virker umulig - man må jo nesten arve!

Og det var nære en sensasjon i åpningskampen mot FC København. Lyngutta tok ledelsen ved Oscar Bobb, da tiden gikk ut.

– Men danskene klarte på forunderlig vis å score to mål etter det. Ikke OK med tap i første kampen. Likevel, FCK er et av de beste lagene i Skandinavia, og vi var nære å snappe med oss 3 poeng med scoring sekunder inn i overtiden.

Egholm fortsetter.

– At de da scorer to på under to minutter er først og fremst surt, men også en fin læring for oss. Gode lag gir aldri opp, og de straffer deg om du ikke holder oppe konsentrasjonen. Det fikk vi erfare nå, og står bedre rustet neste gang en lignende situasjon oppstår!

LES OGSÅ: Et kjent navn i Nydalen. Men hvem var egentlig Gunnar Schjelderup?

Godt nivå

– Men kampen viste at vi holder et godt nivå, så skryt til gutta. Audi-cup fortsetter fredag ettermiddag mot Randers Freja. En ny tøff kamp mot dansker som åpnet med å vinne 1-0 over Helsingborg, oppsummerer Egholm.

I etterkant av intervjuet kan røpes at Lyns gutter vant 2-1 over Randers Freja fredag ettermiddag.

Ja til Norway Cup

Med to tøffe turneringer var det usikkert om Lyn også skulle være med i Norway Cup.

– Da sa spillerne ifra. Det skulle de være med på! To lag fra førstelaget G-02 er påmeldt Norway Cup, ett i 03 og ett i 02. I fjor tok Lyn Gutter 2002 bronse i Norway Cup. I år satser vi på å komme langt både i G-14 og i G-13, ifølge Egholm.

Lyn fotball har for øvrig med totalt 32 lag i Norway Cup, med første kampene søndag.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...