Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Klovnene ble selv veldig glade

Fra venstre klovn Freya Stang - alias
Beatriks Brennmanet Bringebær, Hanne Nyrem Karlsen, Hanne Hokstad Pedersen, Maren Christine Pedersen Lierhagen (alle tre Kremmerhuset) og klovn Jan-Egil Engnes - alias Hasse Bakke. Foto: STORO SHOPPING

– En mann kom løpende opp til meg mens jeg sto på scenen og bare ga meg penger i hånden, forteller Hanne Hokstad Pedersen, initiativtager til interiørmesse ved Storo, og innsamling til sykehusklovnene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2015 kl 10:07

RIKSHOSPITALET/STORO: En lørdag i juni arrangerte igjen Kremmerhuset Storo en Interiørmesse ved Storo Storsenter.

– For å gi tilbake til noen som trenger det, har vi begge gangene hatt auksjon med inntekt et veldedig formål. I år er det veldedige formålet Sykehusklovnene. Forrige gang var det barnemedisinsk sengepost ved Ullevål sykehus, forteller Hanne Hokstad Pedersen i Kremmerhuset.

LES OGSÅ: Disse to blir Nordre Akers eneste i Oslo Bystyre

– Fantastisk jobb

Hun fortsetter.

Sykehusklovnene gjør en fantastisk jobb for barn som er på sykehus. Å møte en klovner er en spesiell opplevelse for dem. Alt skjer på barnas premisser og det handler om lek, fantasi og ikke-alvorlige temaer, slik at barnet får et pusterom i alt det vanskelige som skjer rundt, sier hun videre.

Innehaveren av Kremmerhuset på Storo forteller at givergleden var stor da butikken samlet inn premier til interiørmessen, fra de andre butikkene på senteret.

Nesten 15.000

– Det ble en hel haug med varer vi kunne auksjonere og lodde ut. Vi fikk samlet inn hele 14.510 kroner til formålet. Forrige onsdag var vi stolte og glade for å kunne overbringe sjekken til Sykehusklovnene på Riksen, sier Hanne.

LES OGSÅ: Går mot byrådsskifte: Men Nordre Aker er fortsatt blått

Hun forteller også at folk gjerne ga mer enn det de hadde som høyeste bud på auksjonen i juni.

Ga penger på scenen

– En mann kom løpende opp til meg mens jeg sto på scenen og bare ga meg penger i hånden, forteller Hanne.

Kristin Zachariassen i Sykehusklovnene har vært med i innsamlingsprosessen

Ingen offentlig støtte

– Vi takker ydmykt for bidraget. Sykehusklovnene får ikke bidrag fra stat eller kommune, er de helt avhengig av frivillige bidrag. Ergo er dette meget verdsatt. Pengene går direkte til Sykehusklovnenes arbeid, sier hun.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...