Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Knivran i natt

Nytt ran i natt. Foto: ILLUSTRASJON

En person ble natt til søndag fraranet penger og mobil. Politiet ber om tips i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2017 kl 08:29

NYDALEN: Tre unge menn beskrives som gjerningsmenn, og det har også blitt truet med kniv under ranet.

To knivran

– To knivran meldt oss i løpet av natten. Ett ved Vulkan avbrutt da fornærmede dyttet raneren slik at han løp vekk. Det andre i Nydalen, twitret politiet natt til søndag.

Ranet natt til søndag skal ha skjedd i området mellom Fernanda Nissens gate og Maridalsveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– I Nydalen ble fornærmede fraranet mobil og noen kontanter. Fornærmede ble ikke skadet. Vitner beskriver tre unge menn som mistenkte.

Ranet ved Vulkan skjedde tidligere enn ranet i Nydalen, og politiet ser en mulig sammenheng.

Like etter 04.00

– Ranet i Nydalen ble meldt inn til politiet litt etter klokken 04.00 i natt. Ingen skal ha blitt skadet, og vi etterforsker saken, forteller leder av Krimvakta i Oslo Politidistrikt Morten Wik til Nordre Aker Budstikke.

– Gjerningsmennene hadde mørke klær og hadde dekket til ansiktene.

LES OGSÅ: Rus, tyverier, trakassering - nå har det eksplodert her også!

Tips

Ranet i Nydalen har skjedd i området Fernanda Nissens gate og Maridalsveien. Og politiet ber om tips fra eventuelle vitner, ring 22 66 99 66.

Tidligere ran

Lørdag for tre uker siden, ble to mindreårige gutter utsatt for ran og vold på Kjelsås.

Samme lørdagskveld, litt senere, så ble en annen gutt ranet - lenger mot Grefsensiden, men ikke langt unna det første ranet.

Nordre Aker Budstikke var i kontakt med politiet tidligere denne uken om de to ranene på Kjelsås og Grefsen, og fikk bekreftet at ranshendelsene fortsatt er under etterforskning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...