Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Knuste erkerivalen!

Regionsmestere - Kjelsås Håndballgutter 2000. Fra venstre, Ulrik Olsen, Bendik Schei, Karsten Friis, Fabian Steen, Mads Falck Rekstad, Ludvig Søgaard Larsen, Ola Romsaas, Tobias Gjerustad Mjaaland, Olav Indrebø Gjønnæs, Fabian Hauge Sandvik, Gabriel Bøhn og Erlend Hovdhaugen. Foran Oskar Høgli Lie og Marcus Støen Fredriksen Foto: JØRN LIE

Kampene mot Ski pleier alltid å være nokså tette. – Og nervepirrende, forteller Bernhard A. Steen fra Kjelsås Håndballs 00-gutter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2016 kl 13:06

KJELSÅS: For kort tid siden var Kjelsås Håndballgutter 2000 i finalen i Peter Wessel Cup. De kjempet, men måtte gi tapt for Nærbø i finalen

LES OGSÅ: Snart slutt på moroa!

Da smakte det nok ekstra godt å dra i land regionscupen.

Bernhard A. Steen fra Kjelsås Håndball og guttas 00-gruppe oppsummerer fra finalen lørdag 2. april.

– Etter en intenst spennende kamp, klarte Kjelsås å slå Ski 29-26 i dag. Dermed klarte denne gjengen med 15-16 år gamle spillere fra Nordre Aker nok en gang å bli cupmestre i vår region, noe som er en ganske imponerende bragd, sier Steen.

LES OGSÅ: Jentenes jakt på EM-gull er i gang!

Kjelsås og Ski

Kjelsås og Ski har i mange år vært to av Norges aller beste lag i 00-klassen.

– Derfor er det ikke særlig overraskende at det var de to som nok en gang traff hverandre i finalen i den årlige cupen i Region Øst – som omfatter Oslo, Akershus og Østfold – Indre Østfold Reisebyrå Cup.

Kampene mot Ski pleier alltid å være nokså tette.

– Og nervepirrende. Dagens oppgjør var på ingen måte noe unntak. Til pause stod det 12-11 til Ski, og Kjelsåsgutta visste at de måtte spille enda bedre både i forsvar og angrep da de kom tilbake på banen, oppsummerer Steen.

LES OGSÅ: Hvilken mamma eller pappa gidder å kjøre rundt?

Gled fra

Han fortsetter.

– Etter å ha byttet på å ligge over de første ti minuttene av andre omgang, klarte endelig Kjelsås å ta grep, og gled sakte men sikkert fra SKI til sluttsignalet.

Ett av målene innfridd

Kjelsås hadde med seg fjorten spillere til lørdagens finale.

– Men hele Gutter 00-laget har bidratt til at de nok en gang vinner denne cupen, som de forrige gang vant i 2013. Sammen med trenerne Magne Løksa, Mads Kjønstad og Tom-Robert Øvstetun Bakketun satt de seg noen mål før sesongen, og ett av disse ble altså innfridd i dag, ifølge Steen.

LES OGSÅ: Her var det innbrudd i påsken

Snart sesongslutt

Sesongen 2015/2016 nærmer seg slutten.

– Etter et meget intensivt spilleprogram både med to G15-lag og ett lag i G16-serien, er det godt å se hvordan dette laget hele tiden klarer å levere mot de beste lagene fra både regionen og resten av landet, legger Steen til.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...