Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Knuste Fortuna-jentene på hjemmebane

Andrea Wilmann i aksjon på Kringsjå lørdag - også med to scoringer. Foto: Lyn Fotball

Lyndamene fortsetter poengjakten. Lørdag tok de imot Fortuna Ålesund, i knallvær på Kringsjå. Andrea Wilmann og Kristin Mikaelsen sørget for fotballfest på hjemmebane.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2015 kl 17:32

KRINGSJÅ: Etter å måtte dele poeng med serieleder i damenes førstedivisjon, Grand Bodø, forrige helg, så smakte det nok godt for lyndamene med enda en seier i neste runden. Fortuna Ålesund ble senket på Kringsjå, lørdag.

Wilmann og Mikaelsen i farta

Først scorer Kristin Mikaelsen, tidlig i første omgang. Etter nesten halvtimen spilt, scorer Andrea Wilmann. I andre omgang er Wilmann på igjen, og scorer i 64. minutt. Kristin Mikaelsen skal ikke være noe dårligere, og scorer også sitt andre i andre omgang, ti minutter før full tid.

Hovedtrener for Lyndamene, Glenn Kleven, oppsummerer kort kampen.

– Tregt i gang - bedre etterhvert

– Vi kommer tregt i gang, men blir bedre etter hvert. Vi spiller solid defensivt, og fire mål fremover er jo veldig bra, roser Kleven.

LES OGSÅ: Lyns herrer har endelig snudd seierstørken. Mot Skeid lørdag fikk Lyn sin andre seier på rad!

Han fortsetter.

– Andrea Wilmann var en av Lyns beste i dag, to mål en assist lar seg høre. Og gøy også for Kristin Mikaelsen å score to mål. Og ikke minst som nevnt også solid defensivt, stopperne Elisabeth Giske Bakken og Benedikte Sand Birkelund utgjør et solid stopperpar, roser en fornøyd trener Glenn Kleven.

Ganske jevnt

Det betyr at akkurat nå, lørdag, så er poengene følgende fordelt på de tre øverste plassene i damenes førstedivisjon: Grand Bodø 26 poeng, Urædd 25 poeng, og Lyn på en tredjeplass med 23 poeng. Kongsvinger ligger på en fjerdeplass med 21. poeng.

Men så skal også skrives at de to øverste lagene, lørdag ettermiddag, har spilt en færre kamp hver, enn Lyn og Kongsvinger. Søndag møter serieleder Grand Bodø, Haugar som ligger nest sist på tabellen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...