Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Knuste Sarpsborg for første gang!

TOMÅLSSCORER: Marianne Jakobsen ble tomålskårer, og var Lyns beste i Sarpsborg, og her skårer hun på straffe etter at hun selv ble felt. Foto: LYN FOTBALL

Lyns Damer 1. divisjon har spilt seg opp fra bunn til en tredjeplass på få uker, lørdag kom sjette strake seier på rad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2015 kl 20:43

KRINGSJÅ/SARPSBORG: Lyn har aldri slått Sarpsborg 08 i seriespill.

– Men lyn er divisjonens formlag, og vi hadde små problemer med hjemmelaget, som også lå sist på tabellen før dagens kamp, forteller klubbens Ingvar Graffer.

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Han fortsetter.

– Hang med i 30 minutter

– Hjemmelaget hang med første halvtimen, før Henriette Ingvaldsen skårer mot sine gamle lagvenninner, etter corner fra Maren Thoresen. Vondt blir verre for hjemmelaget da Maren Thoresen skårer direkte på frispark. 0-2 er også pauseresulatet, oppsummerer Graffer.

Han beskriver videre andre omgang som en enveiskjøring.

Enveiskjøring

– Vi skårer hele tre ganger til i andre omgangen. Marianne Jakobsen på straffe, før hun setter også 4-0 på et langskudd. 5-0 er det Kristin Rambde Tveit som skårer etter flott forarbeid fra Ellinor Giske Bakken, som spiller sin første kamp i 1 divisjon, forteller Graffer.

Trener Glenn Kleven er fornøyd med tre poeng.

– Kunne scoret flere

– Jentene er litt sløve fra start, men hever seg etter skåringen, mens hjemmelaget mister en allerede tynnslitt selvtillit. Vi kunne skåret mange flere mål egentlig, det smeller vel i treverket minst 4 ganger, men 5-0 borte kan man jo ikke være misfornøyd med, sier Kleven.

Han fortsetter.

– Vi har lykkes å gå fra sisteplass etter fire serierunder, til tredjeplass på tabellen i dag, vi er med i toppen og der skal vi være, avslutter Kleven.

Hovedtrener Tore Fjørtoft takket for seg etter dagens kamp, kombinasjonen med full jobb, familieforøkelse og trenergjerningen i Lyn har blitt vanskelig. Hvem som skal bli ny hovedtrener for Lyns damer er etter det avisen kjenner til ikke helt bestemt ennå.

Lyns fotballdamer ligger nå på tredjeplass på tabellen, med 19 poeng. Grand Bodø og Urædd deler toppen, med 22 poeng. Men de to sistnevnte lagene har spilt en kamp færre enn Lyn, per lørdag.

Opprykkstanker nå?

– Vi snakker ikke om det, men målet for sesongen har vært å gjøre det bedre enn i fjor, og da er vi jo topp tre, ifølge Graffer.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...