Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Knut leder foran fire millioner spillere

Knut Hebæk leder foran millioner av spillere på verdensbasis. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det gikk en faen i kjelsåsmannen. – Da fortsatte jeg. Så gikk det plutselig sabla bra, sier Knut Hebæk til NRK.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2016 kl 19:08

KJELSÅS: Det er nrk.no som mandag forteller om Knut Hebæk (49), som så på seg selv som en «Fantasy-amatør». Men nå har han ledet Fantasy Premier League-spillet i flere uker.

– Knut Hebæk fikk så vidt øye på denne bølgen i fjor, men hoppet raskt av. Interessen kom først tilbake da sønnene var overbevist om at pappaen ikke ville gi det et nytt forsøk, skriver NRK.

– Da gikk det en liten faen i meg, og da fortsatte jeg. Så gikk det plutselig sabla bra, sier Hebæk til NRK.

Ifølge nrk.no er det 4.2 millioner Fantasy-deltagere på verdensbasis per desember 2016.

Fantasy Premier League

Wikipedia.no forteller.

– Fantasy Premier League er et virtuelt fantasyspill, og er det offisielle fantasyspillet for Premier League. I korte trekk går spillet ut på å være manager for et Premier League-lag. Dette utføres ved å sette opp sin egen tropp på 15 spillere for et angitt budsjett.

Deretter velger man for hver enkelt Premier League-runde 11 spillere som skal spille. Poengsystemet er bygget på virkeligheten, i praksis betyr det at man får poeng på spillere avhengig av hvordan spillerne gjør det i virkeligheten den aktuelle Premier League-runden.

Spillet er et av de største fotballfantasyspillene i verden. Fantasy Premier League-spillet er et spill hvor du setter sammen eget lag av aktive spillere. Så får du poeng etter hvor bra lag du klarer å sette sammen.

Alt ifølge wikipedia.no.

Genuin interesse

Videre fra nrk.no-saken så har Knut Hebæk en genuin interesse for fotball, selv tidligere 1. divisjonsspiller i Kjelsås. Og Liverpool-fan.

Fantasy-spiller Knut Hebæk er god på Premier League. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Etter hvert som sesongen går, ser du hvilke spillere som kan kjempe seg inn, sier Hebæk videre til nrk.no.

Her kan du lese hele saken og lære om Hebæks tips for Fantasy-spill.

Ikke tenke med hjertet

Som har skjønt at det er best å tenke med hodet, ikke med hjertet og klubb. Og så gjelder det å følge med.

– Jeg ser alle TV-kamper, og jeg ser alt av høydepunkter og mye opptak, sier Hebæk videre til NRK.

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...