Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Kø og kaos!

Bussen la seg ut i motsatt kjørebane tirsdag morgen, men der kom en annen buss imot. Foto: PRIVAT

– Det er kø og kaos alle veier, forteller Hege, som kjører Kjelsåsveien morgen og ettermiddag frem og tilbake til jobb. – Skaper tidvis store forsinkelser i rushtiden, kan Ruter fortelle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2017 kl 15:21

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke skrev også mandag, første skoledag, om skoleveien ved Teknisk Museum. Hafslund Nett AS jobber med å legge nye rør til kabler, og det er mye arbeid i og ved Kjelsåsveien.

Arbeidene skal pågå ut i september - les tidligere sak om dette her.

Første skoledag opplevde foreldre med barn på vei til skolen, situasjonen så uoversiktlig og farlig, at de vurderte å kontakte politiet for å få stoppet arbeidene - her kan du lese hele saken fra mandag.

– Totalt kaos

Tirsdag morgen melder lesere også om totalt kaos i området Kjelsåsveien - og Grefsenveien.

– Det er kø og totalt kaos alle veier, forteller Hege, som kjører Kjelsåsveien morgen og ettermiddag frem og tilbake på jobb.


– Jeg kjører ned fra Langsetløkka, og bortover Midtoddveien om morgenen. Da jeg skal svinge ned til høyre - Kjelsåsveien ved Coop - er det kø. Biler står i fotgjengerovergangen, og de stakkars trafikkvaktene forsøker å lose barna trygt over veien i kaoset, forteller Hege.

LES OGSÅ: Den nye turveien lar vente på seg...

Også privatbiler la seg ut for å kjøre forbi køen nedover Kjelsåsveien, men det kommer også trafikk andre veien. Foto: PRIVAT

Som legger til at det også var kø fra lyskrysset Myrerskogveien og Grefsenveien, mot Coop.

Kjører forbi køen

– Situasjonen topper seg jo når folk prøver å kjøre forbi køen, nedover Kjelsåsveien mot togstasjonen, og bussen kommer imot. Bilisten som gjorde dette da jeg sto i kø, måtte rygge hele veien tilbake til Coop, for det var jo ingen plass å kjøre inn i køen igjen på. Det er kø og kaos i rushen hjem også, så jeg prøver å ta hjemmekontor på ettermiddagen, så jeg kommer meg hjem før den verste køen i Kjelsåsveien fra Brekke starter, sier hun.

Bedre ved Teknisk Museum

Bjarne Vasset jr. forteller at han selv var på en liten befaring ved Teknisk Museum-området tirsdag morgen, etter tilbakemeldingene fra foreldre om situasjonen der i går - se link til saken fra i går, ovenfor.

– I området rundt Teknisk museum så nå bra ut med tanke på trafikksikkerheten, så den biten virker å være ivaretatt og høyt på agendaen. Hafslund Nett har virkelig tatt våre tilbakemeldinger fra mandag seriøst, forteller Vasset jr.

Når det gjelder køen og kaoset i Kjelsåsveien, så peker Vasset jr. på den ekstra lysreguleringen i Kjelsåsveien, og som er satt opp i forbindelse med arbeidene. Og tidligere beskrevet i Nordre Aker Budstikke.

Ruter

Gro Feldberg Janborg, kommunikasjonssjef i Ruter AS, forteller om store forsinkelser for bussen i Kjelsåsveien, i forbindelse med arbeidene.


– Lysregulering i Kjelsåsveien har skapt tidvis store forsinkelser i rushtiden forrige uke. Vi håper at det så raskt som mulig blir bedre fremkommelighet på denne strekningen for alle, sier Feldberg Janborg. .

– Det er frustrerende for alle med slike køer, og også for sjåfører som ønsker å komme frem i tide. Dette ser ikke ut som reglementert kjøring, legger hun til om bildet med bussen som har lagt seg ut i motgående fil.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...