Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kollgutta sikret sølvet for Tjalve

Sivert, Johannes, Odin og Even klinte til.

Foto: Foto: Per Eikrem

De lokale Kollgutta stilte for Tjalve i Ungdomsmesterskapet i Friidrett, og løp i går inn til sølv på stafetten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2014 kl 13:04

NORDRE AKER: Ungdomsmesterskap (UM) i friidrett, med nesten 800 utøvere fra hele landet, ble i helgen avholdt i den nye innendørshallen for friidrett i Bærum Idrettspark på Rud.

Nordre Aker hadde også lokale utøvere med, og Kollgutta, alle 16 år, og som denne gangen løp for samarbeidsklubben Tjalve, tok i går sølv på 4 x 200 meter stafett.

Lå 25 meter bak

Kjelsåsgutta Odin Hallquist og Johannes Bergh på henholdsvis første og andre etappe. Tredjeetappe løp Even Weiglin fra Nordberg, og Sivert Eikrem fra Kjelsås løp fjerdeetappe.

Etter ifølge Koll IL «et par trøblete vekslinger» lå gutta på fjerdeplass, nesten 25 meter bak.

Ledende Tyrving var det lite å gjøre noe med, men Sivert gjorde et «kanonløp» og sikret Tjalve sølvplassen, til stor jubel fra gutta som ventet i målområdet.

Liten klubb

Gutta går alle sammen på Wang toppidrett, og gleder seg nå til utendørssesongen som starter i mai.

- Det er veldig gøy at utøvere fra en liten klubb som Koll markerer seg sterkt i UM, og at vi er mange lokale ungdommer som hevder oss. Nå har vi tatt mange medaljer i flere mesterskap på rad, både individuelt og i stafett, sier en fornøyd Sivert Eikrem.

Johannes Bergh og Odin Hallquist vant også sølv i henholdsvis stav og lengde i G-17 klassen. Henriette Foss tok i tillegg bronsemedalje i stavkonkurransen for J-15 med et resultat på 2,55 meter.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...