Nordre Aker Budstikke

Kollingene gikk lengst

Og når snøen er borte, så ruller selvfølgelig kollingene på ski. Foto: KOLL IL

– Tilsammen gikk 123 kollinger 65.399 kilometer i løpet av 3285 turer. Dette tilsvarer i overkant av 1,6 ganger rundt jorden, forteller Fridtjof Scheie i Koll.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Koll ski gikk lengst i årets klubbkonkurranse «Distansekortet» i regi av Norges Skiforbund.

– De er ikke så veldig mange men gikk mange lange fine økter i det som for mange av oss var tidenes vinter. Vinteren ga eventyrlige muligheter og gjør godt for rekrutteringen til idretten.
123 Kollinger registrerte til sammen 65399 kilometer i løpet av 3285 turer. Dette tilsvarer i overkant av 1,6 ganger rundt jorden. Det må sies å være en bragd, sier Fridtjof Scheie i Koll.

Gikk på ski til og fra renn

Han forteller at mange av øktene selvsagt har vært på og rundt Kollbanen men også i forbindelse med samlinger og skirenn.

– Mange har også gått lange turer til og fra skirenn. For eksempel hjem fra Kretsmesterskapet som Heming arrangerte i Sørkedalen, legger han til.

Tallene er samlet inn gjennom registrering av kilometer og turer på Skiforbundets side www.distansekortet.no . Det er for aldersgruppen 15 år og yngre. Over 13 utøvere gikk mer enn 1000 kilometer og en gikk over 2000.

Nå gjelder rulleski

– Klubben har laget en egen ordsky som viser resultatene de enkelte har gått opp mot kravet til Gullmerket for sin alder. Men nå er vi i gang med rulleski og styrkeøkter mellom slagene av de mer vanlige sommeridrettene. Når det gjelder skoleoversikten, var det Korsvoll skole som gikk lengst. Dette henger sammen med at Korsvollskole og Koll deler de blide og ivrige barna mellom seg, kan også Scheie fortelle. ¨

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...