Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kom med 17. mai-blomster til Grefsenhjemmet

Organisatorisk nestleder i Frps fylkesstyre, Tone Ims Larssen, og Oslo Frp-leder Aina Stenersen. Foto: OSLO FRP

Oslo Frps leder, Aina Stenersen, tok med buketter og dro på sykehjemsbesøk. – Vi ville vise at vi setter pris på de eldre og vil kjempe for økt bemanning i eldreomsorgen, sier hun.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Utstyrt med 17. maibuketter, troppet Aina Stenersen, leder i Oslo Fremskrittsparti, opp på Grefsenhjemmet, dagen før dagen.

Se hvordan de har det

Fylkeslaget hadde kjøpt inn en rekke 17.mai-buketter for å dele dem ut til de eldre, opplyser partiet i en pressemelding.

– Vi ville komme og se selv hvordan de eldre har det, og snakke med mange brukere og ansatte. Vi ble utrolig godt mottatt på Grefsenhjemmet. De eldre var midt i sine aktiviteter da vi kom, men smilte og snakket masse med oss. Pleierne var også meget imøtekommende, sier Stenersen, som besøkte Grefsen sammen med organisatorisk nestleder i fylkesstyret, Tone Ims Larssen.

SE BILDER FRA 17. MAI: Slik ble dagen feriet i Nordre Aker

Ønsker mer bemanning

Partilederen er kritisk til byrådets eldrepolitikk.

LES OGSÅ: Private sykehjem må kutte årsverk (via Akersposten.no)

– Arbeiderpartiet er jo nå i ferd med å rekommunalisere private sykehjem, samtidig som private sykehjem har fått beskjed om å kutte i bemanningen i Oslo. Ap har både innført eiendomsskatt, og nedbemannet. Dette er veldig trist og det motsatte av det vi vil, sier Stenersen, og legger til:

– Vi i Frp vil ha flere plasser i eldreomsorgen, vi trenger alle som vil satse, og mange med helseutdanning etablerer sine egne arbeidsplasser, sier Stenersen.

LES OGSÅ: Hvordan er kvaliteten på maten? Vi testet middagen til de eldre i bydelens omsorgsbolig. Se kokkens dom her

Aina Stenersen og Tone Ims Larssen fikk prøve sykkelen. Foto: OSLO FRP

Mange klemmer og gode minner

– De ansatte sa også til oss at de trenger flere hender i eldreomsorgen, og at det er viktig for dem å bruke tid sammen med de eldre. Derfor ville vi vise at vi setter pris på de eldre, og at vi skal kjempe for økt bemmaning, sier Stenersen.

Hun forteller at politikerne fikk se en flott «sansehage» i demensavdelingen, nydelige blomster og flotte omgivelser:

– Det var riktig så trivelig!

LES OGSÅ: Nordre Aker er alders- og demenvennlig bydel. Les mer om det her!

– De eldre ble utrolig glade, og lyste opp. Så fikk de også snakket om forventninger til 17. mai, drømmer og gode minner. Det ble mange klemmer, og fine smil. Det ble en flott dag sammen med en del av de eldre på Grefsenhjemmet, oppsummerer Stenersen.

LES OGSÅ: Frps bystyregruppe støtter bydelsutvalget og tar nedre Grefsen-saken til bystyret

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...