Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Kom og bli med på festen!

Trine Alderin er prosjektleder for 100-årsfesten på Damplassen 26. august. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ullevål Hageby fyller 100 år. Lørdag 26. august blir det stor feiring, med underholdning, god mat, og dans helt til midnatt!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2017 kl 12:21

ULLEVÅL: – Vi i festkomiteen vil gjerne ha mange gjester, og spesielt at de som kommer innfinner seg når festen faktisk begynner klokken 17.00! oppfordrer festkomite-leder Trine Alderin.

Mye god mat

Ullevål Hagebys 100-årsjubileum skal feires på Damplassen med en skikkelig gatefest. Allerede klokken 16 vil Ullevål skoles musikkorps spille i gatene og samle folk til fest.

På Damplass dekkes langbord til 800 personer, og de lokale butikkene og kafeene Bicks, Kolibri Kolonial, Åpent Bakeri og pizzeriaen Lofthus Samvirkelag kan friste med deilige
retter og drikke til en hyggelig pris, lover Alderin.

I tillegg vil det komme en Foodtruck som selger taco. De øvrige butikkene på Damplassen, og Seniorsenteret, holder også åpent.

Sceneshow og dans

Fra scenen på plassen blir det musikk og underholdning, og den offisielle åpningen foretas klokken 17 av varaordfører Kamzy Gunaratnam. Deretter følger lek og moro for store og små.


Klokken 19 starter et stort sceneshow, «Hagebyen gjennom 100 år», med lokale artister under ledelse av Ingvild Bryn og Kai Sibbern. Ryktene sier at både Harald Eia og Espen Eckbo er blant aktørene på scenen.

Fra klokken 21 blir det DJ med variert musikk og dans frem til midnatt.

Men altså:

– Alle må være på plass til klokken 17. Velkommen! hilser festkomiteen.

Ler mer om feiringen i denne saken fra tidligere i sommer.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...