Nordre Aker Budstikke

– Kombinasjonen av å bli bedre og å ha det moro underveis, har fungert godt hos oss!

Lyns jenter 17 år ble OBOS Cup-mestere i helgen. Foto: PRIVAT

Jentene er storfornøyde med årets fotballsesong.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2018 kl 21:15

KRINGSJÅ: Lyns jenter 17 år har lagt bak seg en flott sesong, og vant 2. divisjon i år. I tillegg vant de i helgen også OBOS Cup i Vallhall. Men det var ikke gitt at det ble noe 17-års lag i Lyn i 2018.

– Det er jo ikke noe nytt at mange jenter slutter å spille fotball når de blir eldre. Dette var også tilfellet med jentene på laget, i fjor høst. Det ble færre spillere, og derfor ble flere av fjorårets 15- og 16-åringer slått sammen til et 17-årslag for 2018-sesongen. Vi var en gjeng som ikke hadde spilt sammen før og ikke kjente vi hverandre så godt heller. Men heldigvis, med god hjelp fra trenere, foreldre og en god dose egeninnsats, så gikk jo dette veldig bra likevel!

Forteller Linnea Halse fra laget, hun er selv keeper.

Jubel i Vallhall

– Vi har vunnet nesten alle kampene i serien vår, og ble også serimestere. I tillegg vant vi OBOS Cup i helgen. Etter seier i semifinalen mot et godt Heming-lag, ventet finalen mot Årvoll. Mille Brun Marthinsen og Iben Kvisle puttet på med henholdsvis ett og to mål hver, gjorde at vi etter 90 minutter kunne slippe jubelen løs i Vallhall for 3-0 seier, og kaptein Julie Hellgren kunne løfte pokalen!

Iben Kvisle scoret to mål i OBOS Cup-finalen, og hun ble også kåret til banens beste.

Noen endringer

Linnea fortsetter:

– Det har vært en fantastisk sesong for oss. Vi er allerede godt i gang med forberedelsene til neste sesong, men det blir nok noen forandringer. Noen blir flyttet opp til junior og jenter 19 år, mens noen av jentene fortsatt kan spille på jenter 17-laget, sammen med 2003-spillere. Det blir spennende til neste år også!

En fornøyd keeper Linnea Halse i Vallhall i helgen. Foto: PRIVAT

Samholdet

Og noe skiller seg ut som en ekstra god erfaring fra inneværende sesong:


– Det mest fantastiske med årets jenter 17-lag er samholdet. Mange har spilt sammen i 10 år og kjenner hverandre godt, mens de nye spillerne har kommet godt inn i gruppa. Kombinasjonen av å bli bedre og å ha det moro underveis, har fungert godt hos oss!

Avslutter Linnea.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...