Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommer du til åpne døren for dem?

Firmaet Ricoh i Nydalen går nye veier for å støtte Kreftforeningens Krafttak mot kreft.

Et lite knippe: «Ja til forskjellsbehandling» sier de ansatte i Ricoh ved Nydalen. Førstkommende tirsdag griper de bøssene og gjør en innsats for Kreftforeningen. Foto: Foto: Ricoh

Førstkommende tirsdag arrangerer Ricoh i Nydalen bøsseaksjon for Kreftforeningens Krafttak mot kreft. Bor du vest for Akerselva er muligheten stor for at de ringer på hos deg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2014 kl 11:47

NYDALEN: De ansatte konsentrerer seg i alle hovedsak om området Nydalen, Tåsen, Nordberg og Østhorn, så hvis du bor i dette området er det sjansen stor for at nettopp du får besøk av en bøssebærer.

- Det er viktig at denne informasjonen når ut, så folk i nærmiljøet forstår hvem vi er og hva som er tanken bak dette, sier markedskoordinator i Ricoh, Sonja Hennie Hellesvik og legger til:

- Samfunnsansvar er en av Ricohs grunnverdier. Alle ansatte kan få permisjon med lønn inntil to dager i året for å jobbe frivillig for en veldedig organisasjon.

- Når vi arrangerer fellesaksjon som nå, får alle som deltar avspasere timene de har brukt i etterkant.

LES OGSÅ: - Er det fordi vi bor i blokker at vi skal utsettes for alt dette?

Rammer forskjellig

Inntektene fra årets Kraftak mot kreftaksjon skal gå til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling. Kreft rammer forskjellig, og da mener Kreftforeningen at alle ikke kan behandles likt.

En behandling som vil gjøre underverker hos noen, kan gi en svak effekt hos andre selv om kreftsykdommen er tilsynelatende lik.

Målet er at flere skal få riktig behandling, raskere.

- Jeg har som mange andre fått erfare hvor utrolig viktig god og tilpasset behandling er for kreftpasienter og deres pårørende. Derfor gjør jeg en innsats denne dagen, sier Eirik Willyson ved Ricoh, som skal delta på aksjonen.

LES OGSÅ: Lille Mia måtte reddes fra et isflak

- Størst mulig effekt

Det er tredje året Ricohs ansatte deltar på Krafttak mot kreft. Innsatsen de to foregående årene har gitt 170 000 kroner til Kreftforeningens arbeid.

I år stiller rundt 40 personer, en tredjedel av alle ansatte i Oslo.

- Gjennom en samarbeidsavtale med Kreftforeningen ønsker vi å oppnå størst mulig effekt av vårt engasjement, sier Hellesvik og legger til:

- Nesten alle vil i løpet av livet bli direkte eller indirekte berørt av kreft. Det er med andre ord en sak som engasjerer veldig mange.

Hun oppfordrer alle til å ta godt imot bøssebærerne når de går rundene førstkommende tirsdag.

I tillegg til den lokale bøssebæreraksjonen i Oslo deltar ansatte på Ricohs distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Drammen, Tønsberg og Kristiansand på lokale arrangementer.

LES OGSÅ: Private aktører vil ikke drifte barnehagene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...