Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommunen enig i at kun én idrettsgruppe kan trene her

Ikke plass til andre her.

I planene ligger flerbruk av den nye skatehallen på Voldsløkka, men fremover blir det kun én gruppe som får lov å holde på her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2017 kl 18:38

VOLDSLØKKA: – Bymringsfullt at bmx, scoot og inline blir ekskludert. At en Kommune som Oslo kan stå bak en planlagt hall på 15 - 20 år hvor felleskap og toleranse for alle på hjul er fraværende er oppsiktsvekkende. Det angår oss alle i vårt lille land. At skattepenger blir brukt til å utestenge 3/4 av freestyle miljøet er uetisk og et idrettslig overtramp. Om det ikke er påtenkt 3 til haller i samme klasse for bmx, scoot og inline har ikke planleggerne utviklet seg med tiden hvor felleskap og flerbrukshall er det reelle behovet for uorganisert/ organisert idrett på hjul.

Fra facebooksiden Oslo Skatehall.

For det er reaksjoner på at ikke den nye flotte hallen ved Voldsløkka er åpen for andre brukergrupper enn skatere.

Da Nordre Aker Budstikke omtalte åpningen og interiøret denne uken, opplyste også Kultur-og Idrettsbygg - Oslo kommune - at det i planene var lagt opp til flere brukergrupper - les hele saken her.

Men det kommer altså ikke til å skje med det første.

Bymiljøetaten i føringa

– Det er Bymiljøetaten som har lagt føringer for brukergruppene ved oppstart. Grunnen til at det nå kun er åpnet for skatere er at det forventes at denne brukergruppen kommer til å fylle hallen med aktivitet og at det dermed ikke vil være plass til de sekundære brukergruppene, ifølge seksjonssjef Karina Løwe.

Det er Bymiljøetaten som skal drifte hallen.

Videre.

Prøveperiode

– Det er likevel ikke fastlagt at det skal være slik i fremtiden. Vi er enige med Oslo skateboardforening om å ha en prøveperiode frem til sommeren og evaluere da. Gjennom evalueringen og besøksstatistikk for perioden vil vi komme frem til om det er rom for å åpne for andre brukergrupper.

Oppgradering

 
I tillegg til at Inlines, BMX og scoot vil få mer tid i SKUR13 og Oslo Skateboardforening (OSF) har satt av midler til å legge forholdene bedre til rette for disse aktivitetene i SKUR13.

– Oppgraderingene forventes gjennomført tidlig i 2017. I denne anledning er det etablert en brukergruppe med representanter fra alle disse fire aktivitetene, også ifølge Løwe.
 
Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...