Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommunen tar på seg ansvaret

Trist syn med ting som forfaller, men nå kan det bli bra snart. Foto: PRIVAT

– Trist er å se hvordan muren forfaller, synes Nordre Aker Budstikke-leser Leif Eltervåg. Nå har vi undersøkt saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2016 kl 12:31

KORSVOLL/NORDBERG: – I Nordbergveien, fra Borgestadveien og oppover til damefallet, er det gamle murte steinmurer langs fortauet som fungerer som støttemur for hager. Jeg vet ikke hvor gammel denne muren er, ifølge Leif Eltervåg.

LES OGSÅ: Bytt side i sengen med partneren din, hva skjer da?

Trist

Han fortsetter.

– Det som er litt trist er å se hvordan muren gradvis forfaller enkelte steder. Spesielt er muren iferd med å smuldre helt opp i Nordbergveien, ved Damefallet.

– Men jeg aner ikke hvem sitt ansvar dette er. Kommunen?

Nordre Aker Budstikke har undesøkt saken.

LES OGSÅ: Tåsenjenta Mathilde (17) og Niat (18) har satt fyr på nettet!

Kommunen tar ansvar

– Mest sannsynlig er støttemurene kommunal eie, og vi skal opp der i morgen sammen med entreprenør for vedlikehold av murer, ifølge presseansvarlig Monica Thorud i Bymiljøetaten for en tid tilbake.

Torsdag kom gladmeldingen fra Bymiljøetaten, kommunen tar tak i saken.

Oppstarten

– Entreprenør har fått oppdraget, og skal utføre arbeidet på vegne av Bymiljøetaten. Det blir trolig oppstart av arbeidet i uke 10 eller 11, ifølge Thorud.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...