Nordre Aker Budstikke

Drama i NM:

Konkurrenten feiret seier, men det var Mie som vant

Vibeke Lystad (t.h.) trodde hun vant fellesstarten i sykkel-NM for kvinner, men ble slått på målstreken av Mie Bjørndal Ottestad fra Nordberg. Foto: Skjermdump TV2 / NTB scanpix

Fellesstarten i sykkel-NM for kvinner ble et målfoto-oppgjør. Mie Bjørndal Ottestad vant etter at Vibeke Lystad trodde hun hadde tatt tittelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2020 kl 19:00

RØYSE: Det ble en høydramatisk avslutning på kvinnenes NM-fellesstart over 112 kilometer søndag, skriver TV 2.

Lystad så ut til å tro at hun hadde avgjort til sin fordel og løftet armen i været og jublet for seier kort før målstreken.

Opp på siden og også forbi suste Bjørndal Ottestad, som representerer Asker CK. Sistnevnte avgjorde med bare 9/1000 sekund.

9/1000 sekund

– Det var helt greit. Jeg trodde kanskje at jeg vant og jublet, men så kom Mie akkurat på målstreken. Da tenkte jeg «ja ja, jeg får juble for sølv». Jeg er fornøyd. Mie kjørte veldig sterkt i dag, så det var fortjent. Det er fint med sølv, så jeg kjører med et smil hjemover, sier Lystad til TV 2.


Norgesmesteren, som opprinnelig er fra Nordberg, var lykkelig etter seieren.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er sykt overrasket. Det var ikke forventet i det hele tatt. Nei, jeg vet ikke hva jeg skal si. Å, herregud, sa Ottestad til kanalen etter løpet.

Haldenseren Emilie Moberg, som representerer Drops Cycling, kompletterte pallen.

Tora Bjørndal Ottestad, som er søsteren til 23-åringen som vant søndag, ble lørdag nummer fire i juniorklassen for kvinner.


(©NTB/Nordre Aker Budstikke)

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...