Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Konkurrerer i mørket

Harry Lagerts nattcup - fra Sognsvann onsdag kveld. Foto: SNORRE VEGGAN

I kveld går nok et løp i cupen - ved Sognsvann.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2016 kl 21:53

NYDALEN: Nydalens Skiklub, ved orienteringsgurppa, O-gruppa, arrangerer hver høst Harry Lagerts Nattcup, iår for 17. gang.  Nattløpene går på onsdagskveldene. Det er først tre innledende løp, som danner grunnlaget for selve finalen med jaktstart.

Deltagerrekord

I år er finalen 14. oktober, og i dag er det løp, fra Sognsvann.

– Det ble satt deltakerrekord sist uke, og det forventes enda en ny rekord på Sognsvann nå onsdag, sier Jon Petter Nielsen i Nydalen Skiklub.

Harry Lagert

Cupens navn er hentet fra en av Nydalens SK's stor profiler, Harry Lagert.

– Harry var en sentral person i klubben, i idrettsmiljøet i Nydalen, og på sine eldre dager som aktivist i Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen. Harry Lagert døde i 2006, han ville fylt 100 år 21.oktober i år forteller Nielsen videre.

Som fortsetter.

For alle

– Nattløpene er svært populære. Fra starten var dette et internt o-trenings-tilbud i Nydalens SK, med 30-40 deltakere. Men i de siste årene har arrangementet vokst til å ha rundt 200 deltakere hver gang; med løpere fra alle o-klubbene i Oslo og Omegn.

Fra rekrutter til nybegynnere, ungdommer, junior- og senior elite og veteraner. Og med en meget ung løypelegger foran kveldens - onsdagens - løp: Eirik Langedal Breivik, bare 18 år.

Gullgutta

Som sist helg også ble junior-norgesmester i stafett for klubben, sammen med Lukas Liland(17) og Elias Jonsson(17). Gutta vant en overbevisende seier foran mange eldre konkurrenter - les Nordre Aker Budstikkes sak fra tirsdag her.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...