Nordre Aker Budstikke

Koret har øvd her siden 1984!

Grex Vocalis i Bakkehaugen kirke. Foto: ERIK HARDENG

– De fremmøtte fikk virkelig en opplevelse med vakker musikk fra renessansen, romantikken og vår egen tid, oppsummeres fra konserten i Bakkehaugen kirke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2019 kl 09:34

TÅSEN: Det fortelles at Bakkehaugen kirke hadde vellykket musikkgudstjeneste med Grex Vocalis søndag 5. mai.

– Det kjente koret var en integrert del av gudstjenesten, og koret sang kirkemusikk over et stort spenn av musikkstiler. Mange var møtt opp for å lytte til koret som på en måte hører til på Bakkehaugen, ettersom de har øvd i kirken siden 1984. Og de fremmøtte fikk virkelig en opplevelse, med vakker musikk fra renessansen, romantikken og vår egen tid, forteller Erik Hardeng om konserten.

Ingrid Vad Nilsen var dagens prest, her med dirigent Carl Høgset. Foto: ERIK HARDENG

Spelemannspriser

Grex Vocalis har vunnet tre Spelemannspriser:

– Koret har en imponerende karriere med plateutgivelser og internasjonale opptredener. Dette var en av de siste mulighetene til å høre dette velrenommerte norske kammerkoret med dirigenten Carl Høgset, og det var svært mange som kom for å høre koret som Høgset etablerte for 48 år siden.

Siste konsert 22. september

Ingrid Vad Nilsen var dagens prest. Per Christian Jacobsen spilte orgel under gudstjenesten som også omfattet barnedåp og søndagsskole. Grex Vocalis har også konsert i Operaen søndag 22. september.


Det skjer litt av hvert i Bakkehaugen kirke fremover - Les mer på Facebook-side og lese mer.

LES OGSÅ: Jeg hadde lyst til å bli prest, men min mor mente jeg ikke var snill nok!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...