Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Korsvoll sikret poeng mot topplag

Håper på bedre poengfangst fremover

STANGET UNNA: Korsvoll tok med seg et meget sterkt poeng hjem til Nordre Aker mandag kveld da de spilte uavgjort mot topplaget Ullern.Foto: Andreas Lindbæk

Korsvoll spilte mandag 1-1 borte mot topplaget Ullern.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2014 kl 12:06

ULLERN: Korsvoll har slitt voldsomt med poengfangsten denne sesongen.

Før mandagens oppgjør mot topplaget Ullern lå de hele 11 poeng bak serielederen.

LES OGSÅ: Ullern ned på jorden etter brakseier

Overrasket

Under mandagens kamp mot høytsvevende Ullern gikk laget ut kompakt og med godt press i varmen.

- Vi la om taktikken til denne kampen og byttet litt på laget. Vi tettet igjen bakover, for vi visste at Ullern er gode til å trille ball, sier kaptein Stig Markus Hovdal.

Men Ullern fikk uansett en pangstart, og scoret kampens første mål allerede etter 10 minutter.

- Jeg føler vi hadde god kontroll selv om de scorer tidlig. Vi får troa utover omgangen og i pausen var spillerne klare på at dette kunne vi klare, sier kapteinen.

I andre omgang fortsatte Ullern å presse på. Men etter 68 minutter fikk Mats Andreas Marheim drømmetreff og klinket ballen i vinkelen til enorm jubel fra bortelagets spillere.

Etter scoringen bølget spillet frem og tilbake, og selv om Ullern skapte de aller største sjansene, hadde også Korsvoll sine sjanser.

- Vi hadde sjansen til å vinne kampen, men det hadde kanskje vært et ran. Uavgjort er et greit resultat, sier Hovdal.

LES OGSÅ: Kjelsås knuste Engas unggutter

Laber poengfangst

Korsvoll har de siste årene alltid vært med i toppen i 3. divisjon. Men denne sesongen har de slitt med å ta poeng. Etter mandagens poengdeling har laget tatt sju poeng på åtte spilte kamper.

- Vi har vært for varierende bakover og brent for mange sjanser fremover. Det har vært en tung sesonginnledning. I de siste kampene har vi spilt med litt mer rutine på banen, og det har hjulpet på, sier Hovland.

Se terminliste og tabell her

- Ambisjonene i år?

- Stig Mathisen ga seg som trener etter forrige sesong og med ny trener (Petter Solland) har vi også lagt om spillestilen.Vi er et lag som kan ta poeng mot alle. Nå må vi plukke jevnt med poeng fremover, slik at vi når målsetningen med å havne på øvre halvdel av tabellen, sier Hovdal, som mener at avdelingen de spiller i er utrolig jevn.

Mens Korsvolls spillere kunne juble etter ett poeng mandag, var skuffelsen veldig stor hos Ullern-spillerne.

Kaptein Martin Christiansen mente at Korsvoll er et meget bra lag.

- Korsvoll er et lag som spiller jevnt mot alle lag. De har tapt en del kamper hvor de har fortjent å ta poeng. Så kanskje de fortjente å få med poeng i dag, sier Christiansen.

LES OGSÅ: Ble sjekket ut av Godset i fjor - skrev nylig under for Lyn

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...