Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Krafttak på Kjelsås

Stor konsert på Engebråten søndag - bøssebærere søkes!

SØNDAG: - Dette er årets kulturdugnad, sier Morten Løken, Garderobefosilene.

Søndag samler kulturlivet seg og inviterer til stor «Krafttak mot kreft»-konsert på Engebråten, og det trengs bøssebærere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2014 kl 12:55

KJELSÅS: Søndag førstkommende, og for sjette år på rad, inviterer Garderobefossilene, Nordre Aker musikk- og kulturutvalg og pasientforeningen Norilco til «Krafttak mot kreft»-konsert, på Engebråten ungdomsskole - i festsalen.

Inntektene fra konserten går i år, som i fjor, uavkortet til forskning på personlig tilpasset behandling av kreftsykdom. «Kreft rammer hvert menneske forskjellig. Da kan ikke alle behandles likt. Mer forskning gir mer treffsikker behandling» står det blant annet i innbydelsen.

I tillegg til Garderobefosilene, et janitsjarkorps med 15 musikanter, skal også det lokale rockebandet Radioclowns underholde, dansere fra Den norske ballettskole, NoEn - trio med unge strykere fra bydelen, damekoret Drops, Grefsen/Kjelsås kammerorkester og Engebråten ungdomsstrykere.

Gratis

- Konserten er gratis, men vi håper jo at flest mulig kommer og støtter saken ved å handle i kafeen, kjøpe lodd og bidra til bøssebærerne på stedet. Som nevnt går inntektene uavkortet til Krafttak mot kreft - utgiftene vi har på arrangementet er dekket inn av næringsliv og frivillige, forteller Morten Løken i Garderobefosilene.

- Dette er årets kulturdugnad. Vi er stolte over å få være med på å samle lokale kulturkrefter og gi dem en lokal arena å opptre på, og å vise seg fram for hverandre og lokalmiljøet. I tillegg til at det samles inn penger til en god sak, sier Løken.

Trenger bøssebærere

Garderobefosilene oppfordrer også folk til å melde seg som bøssebærer, for innsamling i forkant av konserten - ta kontakt her.

Konserten starter klokken 18.00.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...