Nordre Aker Budstikke

Kristin fra Korsvoll vil bli skoletopp

Kristin Vinje (H) fra Korsvoll, nå har hun søkt jobben som direktør for Utdanningsetaten. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Kristin Vinje har vært både byråd og stortingsrepresentant for Høyre, nå har hun søkt jobben som direktør for Utdanningsetaten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2019 kl 11:25

KORSVOLL: Kristin Vinje (H) er tidligere stortingsrepresentant og byråd.

Ifølge Dagsavisen er hun blant søkerne til stillingen som direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen.

Kristin Vinje (født Sørby 10. juni 1963 i Oslo) er en norsk politiker (H). Hun har vært innvalgt på Stortinget fra Oslo siden 2013, etter å ha vært 2. vararepresentant 2009–2013. Hun er medlem av Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen. I årene 2009–2013 var hun Oslos finansbyråd.
Vinje var skolebyråd i Oslo i 2009–2013 i det daværende borgerlige byrådet. Hun satt i perioden 2013–2017 på Stortinget og var der medlem av kirke-, utdannings- og forskningskomiteen, fra wikipedia.no.

– Kjenner Oslo-skolen

I dag jobber Vinje som visedekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo.

– Jeg kjenner Oslo-skolen og har fulgt den i mange år. Jeg mener også jeg har relevant erfaring: Jeg har vært leder i mange år og jobbet med utdanning og forskning i veldig mange år. Jeg synes dette er en super mulighet, sier Vinje til Dagsavisen, her kan du lese hele saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...