Nordre Aker Budstikke

Kronprinsparet spiste julelunsj på Storo

Kronprinsesse Mette-Marit, kronprisn Haakon og Marius Borg Høiby ble tatt imot av ordfører Marianne Borgen da de ankom Storo Storsenter julaften formiddag. (SKJERMDUMP FRA TV2 NYHETSKANALEN)

Kronprinsparet spiste julelunsj med brukere av Natthjemmet og Fattighuset på restaurant Egon på Storo i dag. Restauranten holdt åpent for å gi vanskeligstilte en hyggelig juleopplevelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.12.2017 kl 15:27

STORO: Det fikk stor oppmerksomhet da Nordre Aker Budstikke i fjor skrev om at Egon Storo inviterte Fattighuset på julaftenfeiring.

Arbeidsminister Anniken Hauglie lot seg imponere over det hun kalte et fantastisk initiativ, og det ble direktesending på TV2 på julaften.

Kronprinsparet kom

I november fortalte daglig leder Øystein Hoff at suksessen gjentas i år.

Julaften formiddag kom kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og Marius Borg Høiby til Storo for å spise julelunsj på Storo sammen med opp mot 150 gjester fra Fattighuset og Natthjemmet.


Etter maten gikk Kronprinsfamilien rundt og snakket med gjestene.

Restaurant Egon skulle normalt vært stengt i dag, men ledelse og ansatte ønsket å trå til på fridagen for å lage jul for brukere av Fattighuset og Natthjemmet.

– Dette var noe de ansatte ønsket å bidra til, sa daglig leder Øystein Hoff til Kongehuset.no.

Hoff er stolt av å ha slike ansatte. De ønsket å lage en uforglemmelig jul for gjestene, og restauranten bidro med både mat og lokale. De øvrige butikkene på Storo-senteret bidro med gaver.

Fattighuset bidrar med mat og økonomisk hjelp til personer som trenger det, mens Natthjemmet er et akutt overnattingstilbud til kvinner i rus og prostitusjonsmiljøet i Oslo.


Innslaget fra besøket kan du se i TV2 Nyhetskanalens nyhetssending julaften (krever innlogging på TV2 Sumo).

De hadde tidlig julemøte, i forbindelse med invitasjon til julemat og moro ved Egon og Storo, julaften. Fra venstre senterdirektør ved Storo Storsenter, Unni Aasgaard, ved siden av Øystein Hoff ved Egon, Heidi Sagmoen, leder av Natthjemmet, og Sverre Rusten fra Fattighuset. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/SAGENE AVIS

LES OGSÅ:

Mette-Marit åpnet Tilbakeføringssenteret i Grefsenveien

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...