Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

"Kroppen er laget av tre og skinnet av geit hvor hårene er skrapt av"

Stor julekonsert i Nordberg kirke søndag 14. desember

Det blir det en djembetromme av, og julekonsert i Nordberg Kirke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:01

NORDBERG: 14. desember inviterer Nordre Aker Musikk- og kulturutvalg til stor konsert i Nordberg Kirke.

- Det blir et variert program, med både profesjonelle musikere, flinke amatørmusikere og unge talenter fra Nordre Aker Bydel. Blant annet med julesanger, klassisk musikk, sekstett, messingkvintett, og klarinetttrio. Nordre Aker Janitsjar er også med - korpset fyller 80 år til neste år, inviterer Anne Kristin Fosli fra musikk- og kulturutvalaget. 

Fiolinisten Mari Lerseth og pianisten Lars Dybvik kommer også.

Djembetrommer

Ikke minst også med djembetrommer i Nordberg kirke denne søndagen i desember, ved Martin Ulvin.

- Han er en dyktig slagverker med masse kreativitet og energi som smitter over på både medspillere og publikum! For tiden er han student ved Norges Musikkhøgskole, turnerer i inn- og utland. Han har tidligere også samarbeidet med musikere som bl.a. Bugge Wesseltoft, Hilmar Jensson og Steve Reich, kan Fosli fortelle.

Les også: Med eget ammerom på låven

Og hva er egentlig en "djembetromme"? "Kroppen er laget av tre og skinnet er gjerne av geit hvor hårene er skrapt av...Man spiller kun med hendene og benytter i hovedsak tre forskjellige slag." Alt ifølge wikipedia.no.

Gratis for barn

Fosli legger til at konserten starter klokken 18.00, og barn slipper inn gratis. Konserten er også støttet av Bydel Nordre Aker og Oslo kommune.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...