Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Kult å bli båret rundt av en på landslaget!

Eirik Brandsdal åpnet styrkeparken på Langsetløkka

Ikke bare åpnet Eirik Brandsdal "styrkeparken" på Langsetløkka lørdag, men bidro også økonomisk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:09

KJELSÅS: Lørdag var det stor åpning av «styrkeparken» på Langsetløkka, og samtidig samling for Kjelsås langrennsgruppe.

- Dette er en apparatpark for styrkeøvelser - utendørs treningsapparater. Alle apparatene er tilgjengelige for alle, passer de fleste og vi tror dette blir et verdifullt tilskudd til et allerede populært område, ifølge Svein Olav Bø i langrennsgruppa.

SE FLERE BILDER I BILDESLIDE ØVERST

Tiltaket er ifølge langrennsgruppa planlagt og gjennomført i regi av gruppa, og basert på egenkapital og økonomiske bidrag fra forskjellig hold.

- I mitt hjerte

Som for eksempel fra Eirik Brandsdal (27). Fra sponsor Aker får hver av landslagsutøverne 50.000 kroner hvert år, som gis tilbake til en breddeklubb. 

Les også: Nordbergungdom krever en unnskyldning

- Helt naturlig for meg at det må bli til Kjelsås langrennsklubb. Det er klubben i mitt hjerte, og der har jeg vært helt siden jeg begynte å gå på ski. Og en aktiv og bra klubb, som får til mye, sier Brandsdal. 

Han fikk også æren av å klippe over snoren inn til den nye "styrkeparken" på Langsetløkka, løkka på Kjelsås som er mye brukt av idrett og friluftsientusiaster.

- Jeg synes en slik park er en veldig god ide. Under ferie i USA, så jeg flere slike parker. Et veldig bra tilbud til alle, sier Brandsdal.

800 timer i året

Det er ikke første gangen, og sikkert ikke siste heller, at Brandsdal stiller opp for Kjelsås langrennsgruppe. Blant annet har han også deltatt i klubbens multisportuke, like før skolestart på høsten.

Men fremover nå, dreier det meste seg om sesongåpningen på Beitostølen, om en måneds tid.

- Jeg føler at treningen i sommer og i høst har gått veldig bra. Det er alltid spenning knyttet opp mot første rennet. Men gleder meg jo til å komme igang også, forteller Brandsdal, og tilføyer at han legger ned rundt ikke mindre enn 800 treningstimer hvert år. .

Han trener ikke hver eneste dag, for det er viktig med hviledager også.

Studerer

Får man tid til noe annet "fornuftig" når man er på det idrettsnivået du er?

- Tja, jeg prøver jo da. Jeg har ferdigstudert tre av fem år av sivilingeniørstudiet. Det er sånn at når jeg har litt rolige perioder, som for eksempel om våren og sommeren, så kaster jeg meg over et fag eller to!

Avisen hørte rykter om at du hadde båret rundt på barn på Langsetløkka i dag?

- He, he. Ja, jeg kastet meg jo ut i de forskjellige aktivitetene der oppe. Blant annet en stafett, hvor det gjaldt å frakte flest mulig på laget, med færrest mulig skritt. Veldig morsomt og hyggelig var det!

Og det er Mari (9) helt enig i.

- Det var veldig kult og kjempegøy å bli båret rundt av en på landslaget, på Langsetløkka. Alt var topp der oppe i dag, forteller langrennsløper Mari.

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...