Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Kultur-bydelen Nordre Aker

Neste helg er det klart for Kunstnergalla 2006 i Trikkehallen på Kjelsås. Kjente og ukjente kunstnere med base eller røtter i bydel Nordre Aker går sa...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2006 kl 12:57

Neste helg er det klart for Kunstnergalla 2006 i Trikkehallen på Kjelsås. Kjente og ukjente kunstnere med base eller røtter i bydel Nordre Aker går sammen om å gi bydelens befolkning en helg fylt med kunst og kultur. Det er vi mange som gleder oss til. Kjente og profilerte navn som standup-komiker Åsleik Engmark, koreograf Kjersti Alveberg og musiker Nils Petter Molvær er blant navnene på plakaten. Arrangementet er basert på lokale kunstnere, som enten bor i Nordre Aker bydel i dag eller som har bodd her før. Bydelen må med rette kunne kalle seg en kulturbydel.

- Jeg er utrolig stolt over å ha fått med meg et såpass bra lag. Og dét, kun etter å ha tatt noen få telefoner, forteller primus motor Nina Lill Svendsen til Nordre Aker Budstikke.

Hun har all grunn til å være fornøyd. Med dette arrangementet viser Nordre Aker bydel og Trikkehallen at de kan og vil kunst og kultur. Det er blant annet en kjent sak at Grefsen har vært startstedet til noen av landets mest kjente revyskuespillere, og dagens revymiljø gir håp for fremtidens scene.

Trikkehallen ligger på Kjelsås, men nå må beboere fra hele bydelen kjenne sin besøkelsestid. Trikkehallen er et fantastisk kulturhus som stadig imponerer. Til daglig er det flest ungdommer som bruker huset, men folk i alle aldre er velkomne til å stikke innom kafeen eller på arrangementene.Det anbefales på det varmeste. Leder Anne Berit Haavind har helt rett i at et arrangement som Kunstnergallaen er inspirerende for ungdommen, men Nordre Aker Budstikke tror et besøk til Trikkehallen en "vanlig" dag eller helg kan være like givende. Her skjer det mye bra.

Billettene til Kunstnergallaen har allerede solgt bra, og det er ingen vits i å vente; Dette blir utvilsomt et av de største og flotteste kulturarrangementene i bydel Nordre Aker denne våren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...