Nordre Aker Budstikke

16.000 billetter er revet bort

POPULÆRT: Det blir fullt på Grefsenkollen i år også. Her fra fjorårets OverOslo, med Odd Nordstoga på scenen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

16.000 billetter er solgt til årets OverOslo-festival. Billettene har aldri gått unna raskere enn i år, sier festivalsjefen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2015 kl 15:07

GREFSENKOLLEN: Denne uken ble de siste billettene til OverOslo på Grefsenkollen solgt. Festivalen, som omtaler utsikten over Oslo fra kollen som ligger 370 meter over havet som sin fremste headliner, arrangeres i år for femte gang.

Utsolgt to måneder før festivalstart

Det er mange som vil nyte både utsikt og musikk.

– Vi har solgt 16.000 billetter, det er det samme som i fjor. Billettene har gått fortere i år enn noensinne. Tre av dagene ble utsolgt to måneder før festivalen, og torsdagen var utsolgt allerede i desember, sier festivalsjef Lars Petter Fosdahl.

Lørdag var den siste dagen som ble utsolgt, og de siste billettene forsvant denne uken.

– Lørdag var den dagen som kom sist ut for salg, så det var naturlig. Vi er veldig ydmyke for det salget og skal gjøre alt vi kan for at publikum får en topp kveld på alle måter, sier Fosdahl.


LES OGSÅ: Nå har byråden avgjort om det blir asfalt eller ikke langs Akerselva

Stjernespekket

Portene åpner onsdag 17. juni. Da står blant andre svenskene First Aid Kit og Lars Winnerbäck og norske Jonas Alaska på scenen. Resten av festivalen er også stjernespekket, med navn som CC Cowboys, Briskeby, Bo Kaspers Orkester, Oslo Ess, OnklP & De fjerne slektningen, Gabrielle og Katzenjammer – for bare å nevne noen.

Ønsker helårsamfi

Arbeidet med å få festivalen i havn er godt i gang. Tidligere i år ble det kjent at festivalarrangørene ønsker seg et permanent friluftsamfi på Grefsenkollen. Det er noe som vil gi festivalgjestene bedre komfort, men også kunne åpne for andre kulturarrangementer med den spektakulære utsikten.

Bydelspolitikerne støtter forslaget helhjertet, og sier Fylkesmannen også ja, kan amfiet være på plass i 2016 eller 2017.

LES OGSÅ: Nok en internasjonal pris til Teknisk museum

Turfolket bør styre unna Grefsenkollen

– Vi er i veldig god rute, godt forberedt til å ta i mot gjestene. Vi gleder oss stort, sier Fosdahl.

Han ønsker å informere om at Grefsenkollen har begrenset fremkommelighet onsdag 17. til lørdag 20. juni.

– Så vi anbefaler alle syklister og joggere å legge treningsturen til en annen kolle, sier festivalsjefen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...