Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

17. mai, er vi så glad i!

Flotte bunadsjenter 17. mai, fra venstre første rekke foran: Eleonora Si-Lang, Vilde Gjestang, Fie Anne Sophie Bjørsjø. Andre rekke fra venstre: Kamilla Sandvik Forsdahl, Maria Maseng, Nora Frevang Halvorsen, Charlotte M. Fagerlid, Ingvild Helland, Eini Louise Hovengen, helt bakerst Cecilie Smith. Foto: PRIVAT

Sol, glade små og store, og ikke minst utrolig mange flotte bunader. Se bilder her!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2016 kl 09:20

NORDRE AKER: Strålende sol og strålende små og store i 17. maitogene rundt omkring.

Kamilla Sandvik Forsdahl fra Korsvoll inviterte denne flotte bunadsgjengen på frokost 17. mai.

SE FLERE BILDER HER

Forskjellige bunader

– Selv har jeg Oslo Jubileumsdrakt på meg, men litt usikker på hvor alle de andre bunadene er fra. Fie og Elenora har beltestakk fra Telemark, men ellers er jeg ikke helt sikker, sier Kamilla i etterkant av frokosten.

Tradisjon

Hun forteller videre.

– Hver 17. ai møtes venninnegjengen fra Oslo hos en av jentene for å starte dagen med felles frokost. Alle bidrar med hver sin rett og godt humør. En utrolig hyggelig tradisjon som samler alle jentene midt oppi eksamensperioder og utenlandsstudier, sier Kamilla, som selv snart er ferdig jurist.

Bunadene

Avisen funnet ut av hvor flere av bunadene er fra: Eini har Aukrustbunad, Charlottes bunad er fra Trøndelag, og Maria har Hardangerbunad. Ingvild har Rogalandsbunad, Cecilie og Vilde har Telemarksbunad. Og Nora har Vestfoldbunad.

Kjelsås skole og 17. maitoget Foto: PRIVAT

SE FLERE BILDER HER

Syvende trinn ved Kjelsås skole er flaggbærere, Mathilde og Kristoffer midt i bildet. Foto: PRIVAT

17. mai-kledde kjelsåsgutter klare for dagen. Fra venstre Olve, William, Philip, Sander, og Mathias. Foto: PRIVAT

Har du flere bilder fra 17. mai som du vil dele med andre, send til oss på e-post, eller gjerne via Nordre Aker Budstikkes facebook-side.

SE BILDER FRA SKOLENES FACBOOK-SIDER HER:

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...