Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

3000 sier de kommer til utekino på lørdag

Utekino for tusenvis av folk lørdag - på Kringsjå. Foto: SiO

Så mange har trykket på at de «skal» på arrangementet på Kringsjå. Og det er helt gratis. – Ta med piknikkurv og noe å sitte på, står det i innbydelsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2015 kl 12:22

KRINGSJÅ: SiO, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus inviterer i samarbeid med Cinema Neuf til gratis friluftskino på plenen i Kringsjå studentby, lørdag klokken 20.00.

Piknikkurv og sitteunderlag

– Ta med piknikkurv, noe å sitte på og inviter nye studievenner med for å oppleve den kritikerroste dramakomedien The Grand Budapest Hotel. Filmen har engelsk teksting, står det i pressemeldingen fra SiO.

LES OGSÅ: nart lys hele døgnet rundt Sognsvann

Kjærlighet, mord, formue og tyveri

Wes Andersons The Grand Budapest Hotel, er en eventyrlig historie om den legendariske hotellportneren Gustave H i mellomkrigstidens Europa.

– Vennskapet mellom Gustave og lobbygutten Zero Moustafa vokser fram i en turbulent tid. Nyt den dramatiske historien som rommer kjærlighet, mord, en enorm familieformue og tyveriet av et uvurderlig renessansemaleri, forteller pressemeldingen videre.

LES OGSÅ: Anne Holt - krimdronningen som bor i nabolaget!

Nesten 3000 har sagt ja

Arrangementet er opprettet på Facebook, nesten 3000 har allerede signet opp og sagt at de skal komme.

Og værmeldingen? Etter noen mildt sagt fuktige dager i Oslo skal det i følge yr.no også dryppe litt på lørdag. Men meteorologene melder lettskyet og stort sett oppholdsvær fra klokken 18. Heldigvis!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...