Nordre Aker Budstikke

Alt skjer ved Kjelsås High School

Kjelsås skoles sangkor er i farta igjen, og snart klart for ny musical. Foto: PRIVAT

Det handler om en gjeng jålete jenter og en gjeng nerdete gutter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2018 kl 09:41

KJELSÅS: – Årets musikalkonsert: «We go together, en musikal om nerder, neglelakk og dramaqueens» tar utgangspunkt i musikk fra musikalen Grease, Hairspray, High school musikal og Footloose, forteller Tone Normann-Eide i støtteapparatet rundt Kjelsås skoles sangkor.

Sangerne som skal være med er fra og med 5. til og med 9.klasse. Dato er søndag 22. april, klokken 18.00 i aulaen ved Kjelsås skole.

Kjelsås High School

Hun forteller videre:

– Vi møter en gjeng jålete jenter og en gjeng nerdete gutter ved Kjelsås High school. Jentene er bare opptatt av hår, sminke og å danse. Guttene derimot er bare opptatt av gode karakterer, å skaffe seg kunnskap og å slippe å røre på seg.

– Læreren utfordrer jente og guttegjengen til å hjelpe hverandre til å bli en bedre utgave av seg selv. Gjengene er i starten litt lunkne, men etter hvert samarbeider de godt og de ser at den ander gjengen har verdier som er gode å tå meg seg videre. Et gryende samarbeid har startet i både dans, musikk og kunnskap, forteller Normann-Eide videre.

Med profesjonell skuespiller

Læreren spilles av den profesjonelle skuespilleren Solveig Andsnes. Manuset til forestillingen er skrevet av Ann-Renate Nergaard.

Bare å glede seg.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...