Nordre Aker Budstikke

Da trosopplæringslederen var ei ku

Trosopplæringsleder Elisabeth Danielsen Haare utkledd som ku. Foto: GUNNAR GRØNDAHL

– Det er første gang dette skjer her. Vi vil ha fest før faste, inviterte sogneprest Kristin Stang Meløe.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2016 kl 17:39

NORDBERG: Det er ikke bare i Rio, Køln og Venezia det er karneval for tiden. Gudstjenesten i Nordberg kirke søndag 7. februar, fastelavnssøndag, var en festgudstjeneste, med barnehagebarn - pluss noen voksne - utkledd på mange måter.

Første gang

– Søndag blir det karnevalsgudstjeneste i Nordberg kirke. Det er første gang dette skjer her. Vi vil ha fest før faste! Barna i menighetens barnehage skal synge og danse, og det blir spennende å se hvordan de har kledd seg ut, inviterte sogneprest Kristin Stang Meløe i forkant av fastelavenssøndagen.

Sogneprest Kristin Stang Meløe i Nordberg Kirke - og med karneval forrige søndag. Foto: GUNNAR GRØNDAHL

Mange varianter

Og det fortelles om veldig mange som kom til kirken søndag - med og uten antrekk.

Blant annet var trosopplæringsleder Elisabeth Danielsen Haare ei ku. Ellers ble det også blant annet observert et par pippier, bamser, sjørøvere, spiderman, klovner og prinsesser.

Vannkors

Og litt alvor i kirken også på søndag. For eksempel da de som ville, fikk tegnet et vannkors i pannen av sogneprest Kristin Stang Meløe.

– Det var en gudstjeneste med utrolig god stemning med mye glede. De voksne ble også med på litt dans i benkeradene. Vannkorset i panna var en påminnelse om dåpen. Yngste deltaker på gudstjenesten ble født sist tirsdag, forteller sognepresten om søndagen.

Karneval er gøy! Foto: GUNNAR GRØNDAHL

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...