Nordre Aker Budstikke

De vil fortelle mer om seg selv

Johan Knoff ved Frysja Kunstsenter. Foto: PRIVAT

Én og én. Og inviterer deg til kunstsenteret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2016 kl 10:26

KJELSÅS: Frysjakunstnerne vil vise seg mer frem, også i Nordre Aker Budstikke. Fremover ønsker kunstnerne i de gamle Mustad-fabrikkbygningene ved Akerselva og Sagadammen å fortelle mer om seg selv og hva de driver med ved kunstsenteret.

Johan Knoff

Førstemann ut er Johan Knoff - ifølge medkunstnerne en tradisjonsbærer på Frysja.

– Johan Knoff har vært på Frysja kunstnersenter helt fra starten, på 70-tallet. Han er fremdeles en svært aktiv kunstner. Med store utstillinger, som eksempel i kunstbanken i Hamar i fjor. Knoff inviterer til et besøk i verkstedet for å fortelle om historien og kunstnerskapet, skriver pressemeldingen fra kunstsenteret nedenfor Teknisk Museum på Kjelsås.

DU KAN SE KUNSTEN: I helgen 19.-20. november er det stor kunstutstilling og salgsmesse på Frysja 33, i regi av Lions

Julemarked

Videre at det i år også blir julemarked i de gamle fabrikkbygningene og nå kunstsenteret, helgen 3. og 4. desember.


– Nærmere 30 kunstnere åpner dørene. I tillegg til sine mindre arbeider, vil Knoff også vise noen store bilder på julemarkedet, som er work in progress.

Her kan du lese biografien om Johan Knoff hos Store Norske Leksikon.

– Vi håper på at folk fra nærmiljøet og andre steder vil komme å besøke oss under julemarkedet, og også lære mer om de forskjellige kunstnerene her og arbeidene deres, inviteres det i pressemeldingen fra Frysja Kunstsenter.

MER KUNST? Helgen 18.-20. november er det også to store kunst- og håndverksmesser og -utstillinger på Nordberg

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...