ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

I Peter Gabriels studio:

Det lokale bandet til Bath for å spille inn nytt album

Bandet Dugg spiller inn neste album i Bath i England, fra venstre: Jon Moslet, Erik Bakk, Stian Traasdahl, Trond Holst og Thomas Wang - produsent. Foto: Dugg/utlån

– Her har vi alt vi trenger, inkludert en fantastisk kokk. Dette gjør at vi greier å være effektive, sier Stian Traasdahl i Dugg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2021 kl 08:41

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

GREFSEN: Bandet Dugg, med Grefsen-røtter, har reist til Real World Studios i England, nærmere bestemt i Bath, for å spille inn nytt album.

– Vi valgte Peter Gabriels Real World Studios, da det er regnet for å være ett av verdens aller beste lydstudioer. Det ligger også fantastisk til på landsbygda i England. Her har vi alt vi trenger, inkludert en fantastisk kokk. Dette gjør at vi greier å være effektive, samtidig som at stedet legger til rette for å få ut kreativiteten av bandet. Her tenker vi musikk tjuefiresju, sier Stian Traasdahl i bandet.

Han forteller videre at bandet har gode erfaringer fra tidligere album med reise ut av landet for å gjøre innspillinger.

– Egentlig så var innspillingen i Real World Studios planlagt våren 2020, men grunnet koronasituasjonen så har det ikke vært mulig å gjennomføre turen før nå. Det skal også nevnes at denne turen er finansiert av bandet selv, hovedsaklig fra inntekter i forbindelse med spillejobber. Resultatet av innspillingen her i England blir bandets fjerde album, som vi håper på å lansere tidlig i 2022.

Bandet Dugg spiller inn neste album i Bath i England. Foto: Dugg/utlån

ANNONSE

Traasdahl legger til:

– Vi har også med oss vår faste produsent Thomas Wang, i tillegg til å få hjelp av meget erfarne lokale teknikere. Vi gleder oss til å vise frem resultatene fra denne turen.

Bandet

Dugg består av:

  • Erik Bakk (vokal og gitar)
  • Trond Holst (gitar og vokal)
  • Jon Moslet (trommer og vokal)
  • Stian Traasdahl (bass og vokal)

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE