Nordre Aker Budstikke

Disen-Jørn blir sjef for kokkelandslaget

Jørn Lie blir ny manager for kokkelandslaget. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Jørn Lier, mannen bak Gamle Raadhus og Vaaghals, blir manager for kokkelandslaget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Jørn Lie, som til daglig er å finne på Gamle Raadhus og Vaaghals, har takket ja til å bli ny manager for de norske kokkelandslagene.

Det opplyser Norges Kokkemesteres Landsforening i en pressemelding.

Jørn Lie i kokkedrakt på Vaaghals. Foto: ANETTE LARSEN

Jørn Lie er bosatt på Disen, og i 2015 ble Vaaghals kåret til «Årets beste nye restaurant» i Norge, og i 2016 var han nominert til prisen «Årets restauratør».

– Veldig hyggelig å bli lagt merke til i jobben man gjør, men jeg er totalt avhengig, og også stolt av, våre ansatte, både på Gamle Raadhus og Vaaghals, sa Lie dengang.


Jørn Lie har selv vært på kokkelandslaget, først som kokk i perioden 1994-1996 og deretter som kaptein i perioden 1996-2000.

Lie var nylig dommer under IKA Culinary Olympics og kjenner derfor til konkurranseverden både som deltager og dommer, står det i pressemeldingen.

– Vi er stolte over å få med Jørn på laget med all sin kompetanse, sitt engasjement og energi. På nyåret skal nytt landslag settes og nye mål skal jages, skriver Bodil Skjørestad, som er daglig leder i Norges Kokkemesteres Landsforening.

I 2016 tok Nordre Aker Budstikke med Lie for å teste maten i omsorgsboligene på Myrer. Det falt ikke i smak hos stjernekokken.

Les og se testen her: – Hadde fått kjeft om jeg serverte dette hjemme

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...