Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Disse går videre i UKM

UKM: UKM sentrum/nord ble arrangert på Cosmopolite scene. Foto: Janina Lauritsen

Fire sceneinnslag og én fra UKM media går videre fra Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Onsdag 20. mars ble UKM sentrum/nord arrangert på Cosmopolite scene på Torshov. Her deltok bydelene Nordre Aker, Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo.

– Vi er veldig fornøyd med årets UKM. Vi har alltid fokus på å to ting. Å få med mange deltakere, det var det i år, og ungdomsinvolvering. Det er mange som har jobbet bak scenen, mange publikum kanskje ikke så. Dette er en fin arena hvor ungdommene kan lære mye nytt og bli kjent på tvers av bydelene, sier lokalkontakt i bydel Nordre Aker, Janko Radovanovic, som nettopp har gjennomført sitt ellevte år som lokalkontakt.

UKM er ingen konkurranse. Det handler om å ha det gøy, være sammen med andre ungdommer og jobbe mot samme mål - å skape noe sammen. Allikevel er det noen som går videre fra lokalmønstringen til fylkesfestival og til UKM-festivalen med deltakere fra hele landet.

Se bildeserie fra årets UKM her

Fagpanelet bestod av Katrine Lorentzen Epland (danser), Daniel Lynau (kunstner) og Julie Falkevik Tungevåg (musiker).

Følgende innslag og deltakere har blitt plukket ut til å delta på fylkesfestivalen, og vi gratulerer:

Kunst:
Tessa O’Gorman
Pernille Sandhu
Selma Berset Gilbert
Sunniva Hovdhaugen
Hugo Zickfeldt
(Alle fra bydel Sagene)

Scene:
X-The Future (Nordre Aker)
Leslie (Nordre Aker)
Kaja (Nordre Aker)
Lil Hauki (Nordre Aker)

Warsame (Sagene)
Tristan Evans (Sagene)
Mert Arslan (Sagene)
UNC (Grünerløkka)
SWAMS (Grünerløkka)
Nameless (Grünerløkka)
Kakaofingre (Gamle Oslo)

Film:
The Big Screen Theory (Gamle Oslo)

Media:
Sigurd Kristiansen (Nordre Aker)

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...