Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Drømmer du om ditt eget markaskilt?

Noen av skiltene Skiforeningen frister med i Finn-annonsen før søndagens auksjon. Foto: SKIFORENINGEN/SKJERMDUMP FRA FINN.NO

Søndag kan drømmen bli virkelighet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2016 kl 15:07

MARKA/HOLMENKOLLEN: «Kikutstua 8», «Sognsvann 5», «Mylla dam».

Ord og tall i rødt, malt på brun bakgrunn, som betyr omtrent det samme som pur lykke. Lukk øynene: Med ski på beina skuer du utover et hvitdekt Nordmarka. Du kjenner følelsen?

Sannsynligvis, for dersom du klikket deg inn på denne saken tipper vi du er en sånn som lengter ørlittegrann til langrenn og pudderlett dryss fra trærne, selv om det er september, indian summer og fortsatt (nesten) badetemperatur i Trollvann.

Skiforeningens dag

Det er nemlig sånne som deg Skiforeningen arrangerer bursdag og julaften for (samtidig) førskommende søndag. Da er det Skiforeningens dag i Holmenkollen, nærmere bestemt på Skimuseet.

Og da skal det fra klokken 12 auksjoneres bort det som omtales som «Noen av våre gjeveste markaskilt».

Inntektene går til løypearbeid

«Fra tid til annen må skiltene som viser vei gjennom Marka skiftes ut. I løpet av sommeren har Skiforeningens løypebaser samlet inn noen virkelige godbiter som nå ligger klare til søndagens auksjon i Holmenkollen» skriver Skiforeningen.

Skiltene har en utropspris på 300 kroner, og alle inntektene fra auksjonen går uavkortet til løypearbeidet.

Det skjer mye annet moro på Skiforeningens dag også. Du kan lese mer på Facebook-sidene deres.

Du må møte opp

Skiforeningens Finn-annonse for auksjonen, med bilder av skilt, finner du her!

NB! Noen har spurt på Facebook om det åpnes for budgivning over nett, eller om man må være fysisk til stede på auksjonen for å sikre seg skilt. Til dette svarer Skiforeningen:

– Jepp. På søndag inviterer vi til Skiforeningens dag i Holmenkollen med skiltauksjon og mange andre spennende aktiviteter! Det er ikke mulighet til å by over nettet. Vi ønsker deg velkommen til en fantastisk dag i Kollen.

LES MER OM TUR OG MARKA:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...