Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Du er advart!

Gutta i Basic Warning

Forrige uke slapp de fire Grefsen-gutta i bandet «Basic Warning» sin første EP «Six White Horses» på Sinsen Kulturhus.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2008 kl 16:45

SINSEN: Rundt 100 publikummere møtte opp da vokalist og gitarist Jack Roland (11), korist og gitarist Pete Roland (10), trommeslager Kim Russland (11) og bassist Kris Woldsten (11) inntok scenen. Bandet åpnet med «Six White Horses», og spilte alle låtene fra sin nye EP, pluss en ny låt «Enemy», og til slutt en cover av «Knockin' on Heavens Door».

– Mer avslappet

Stemningen var særlig høy under videohit'en «Nightmare», kjent fra YouTube.

– Dette var en morsom konsert. Nå har vi spilt fire konserter, og for hver gang blir vi mer avslappet på scenen, sa Jack Roland.

Bandet øver to ganger i uka hjemme i kjelleren hos Jack på Grefsen, i tillegg er alle fire aktive spillere i Skeid, så fritidsproblemer eksisterer ikke for de musikalske gutta.

– Nå er vi invitert til å spille på en stor scene i sentrum under Musikkens Dag 7. juni, men det kræsjer med fotballcup på Hønefoss. Et vanskelig valg, sier Jack.

Neste konsert er 17. mai på Disen Skole, hvor arrangementskomiteen i år hadde lyst til å benytte seg av lokale krefter til å stå for underholdningen. Gutta går nemlig i samme klasse på nettopp Disen skole.

– Jeg kjenner disse gutta litt fra før og synes det var helt naturlig at vi lot dem få vise frem i stedet for å hente noen inn utenfra. De er veldig flinke og det er jo morsomt med noen som går på skolen, sier Merete Fosdahl i arrangementskomiteen.

Konserten 17.mai blir bandets største, mest sannsynlig med en stappfull gymsal på Disen Skole.

Og i tillegg til låtene på EP'en har gutta et ekstra kort i ermet; En helt egen, elektrisk vri på nasjonalsangen. «Basic Warning» spiller i tillegg på Grünerløkkadagene lørdag 14. juni, men så blir det sommerpause.

Drømmer om CD

– Vi skal bruke sommerferien til å skrive flere låter, og målet er å lage en full CD med 11-12 låter i løpet av høsten, sier Jack.

Han og kompisene synes det er morsommere å lage låtene selv, enn å bare spille coverlåter.

– Vi lærer mer av å lage låtene selv, og så er det ekstra morsomt å høre andre gå rundt å nynne på sangene vi selv har laget, avslutter han.

Les mer om bandet på hjemmesiden www.basicwarning.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...