Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Elvis lever!

Tydelig suksess med Kjell Elvis på Grefsen og Kjelsås. Foto: ROY OVE LYNGSTAD

I hvert fall på Kjelsås og Grefsen torsdag kveld. - Han delte rundelig ut komplimenter og kyss, og selv godt voksne piker satt rødmende igjen, humrer leder av Kuben 62+, Roy Ove Lyngstad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2016 kl 10:27

KJELSÅS: Leder av seniorsenteret Kuben 62+, Roy Ove Lyngstad forteller.

– Dette er jeg sikker på ble topp underholdning for bydelens pensjonister med Kjell Elvis her i kveld. Han kjørte på med et forrykende show for pubgjestene.

For med jevne mellomrom så arrangerer senteret også pub for brukerne.

Klassikere

– Det var flere som mente dette var det beste showet de har sett. Det kom klassikere på rekke og rad, og jeg synes han imponerte med humor og alvor. Og ikke minst en veldig fin stemme, refererer Lyngstad fra kvelden.

Artisten Kjell Elvis har utseendet, kostymet og en ganske så lik stemme som the King of Rock.

Han vet å sjarmere damene, Kjell Elvis. Foto: ROY OVE LYNGSTAD

Noen som drømte seg bort

- Det var ikke vanskelig å drømme seg bort, og det var det mange som gjorde. Han delte rundelig ut komplimenter og kyss, og selv godt voksne piker satt rødmende igjen med blanke øyne og ett og annet hjerte slo nok litt raskere, humrer Lyngstad.

– Jeg får nok ikke sove i natt, sa blant annet Vera.

Da hun vinket farvel til kongen av rock og sjarme.

Det var mange som ville ha bilder med Elvis. Foto: ROY OVE LYNGSTAD

Dansen ut i de små timer

Lyngstad fortsetter.

– Dette var oktoberfesten til Kuben 62+, og årets antakelig siste pub. Dette er et arrangement med pub og musikk for bydelens pensjonister. Det serveres også varm mat og kald drikke.

Han legger til.

– Dansen går også ut i de relativt små timer. Kjell Elvis blir i kveld etterfulgt av Odd Paulsen som spiller opp til dans.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...